Blackstone/GSO nekter å gi Hicks lån

The Guardian melder at Tom Hicks sine refinansieringsplaner har fått et skudd for baugen, etter at Blackstone/GSO-gruppen har nektet å refinansiere Liverpools lån.

The Guardian hevder at Blackstone Group har avsluttet alle samtaler med Tom Hicks angående en refinansiering av Liverpools gjeld. Hicks kontaktet Blackstone-avdelingen GSO Capital Partners, for å få til en restrukturering av gjelden, i håp om å kunne tilbakebetale de £237M som amerikanerne skylder Royal Bank of Scotland. En gjeld som forfaller i midten av oktober.

Det har vært rapportert at Hicks og GSO Capital Partners i prinsippet var enige om en toårspakke verdt £280M. Men nå rapporterer altså seriøse The Guardian at selv om samtaler fant sted mellom Hicks og GSO, så endte disse uten at partene kom til enighet om noen avtale.

Avisen skriver at GSO nå har forlatt forhandlingene, og at det dermed ikke er noen sjanse for at de vil låne Hicks pengene han trenger.

Liverpool-fans har via en epost-kampanje gjennom helgen gitt GSO klar beskjed om at de ikke så med blide øyne på at Hicks fikk til en refinansieringsavtale gjennom dem. Hicks hadde håpet at en avtale med GSO ville føre til at han fikk full kontroll over Liverpool FC. Nå som Blackstone/GSO har forlatt forhandlingsbordet befinner texaneren seg i en desperat situasjon, der han må finne en annen låneinstitusjon som er villig til å låne ham pengene innen fristen i neste måned.