Blir det 4 røde i finalen?

Kl 20.30 spilles den andre semifinalen i fotball-VM. Pepe Reina og Fernando Torres møter Tyskland i Durban. Usikkert om det blir noen røde fra start for Spania i kveld. Kampen direktesendes på Viasat 4.

Det blir en tøff og hard batalje på Durban Stadium i kveld, når vi får reprisen på EM-finalen for 2 år siden. Den gang vant Spania 1-0 etter scoring av Fernando Torres, men i VM har det hvilt en forbannelse over Spania, og samtidig er det en situasjon tyskerne har vært i mange ganger tidligere. Tyskland har imponert stort så langt i turneringen, og man forventer seg et fyrverkeri av en fotballkamp.

Fernando Torres har ikke funnet veien til nettmaskene så langt, og mange forventer at Cesc Fabregas vil ta plassen til Liverpools spiss i kveld, til tross for at Arsenal-spilleren har slitt litt med en skade. Iker Casillas er klart førstevalg i mål, så Pepe Reina må finne seg i å være reserve også i kveld.

Del Bosque vil ikke avsløre hvem av Torres og Fabregas som starter.

- Jeg vil ta en sen avgjørelse, og noen vil bli skuffet. Alle spillerne vet at de risikerer å bli satt ut av laget av ulike grunner.

Skulle Spania vinne kampen vil Liverpool garantert ha to verdensmestre i stallen. Det har ikke skjedd siden 1966 at en Liverpool-spiller har vunnet VM. Fra før er Dirk Kuyt og Ryan Babel sikret plass i finalen.

Kampen har avspark kl 20.30, og direktesendes på Viasat 4/Viasat Sport HD, svensk SVT og dansk TV2.