Bolton med tynn tropp

Bolton har kun 15 seniorspilere tilgjengelig mot Liverpool. De røde har vunnet de seneste åtte hjemmekampene mot ”The Trotters”, men Owen Coyle bryr seg ikke om statistikken.

Bolton-manager Owen Coyle vil gi den spanske venstrebacken Marcos Alonso sin første Premier League-start ettersom Paul Robinson er suspendert på grunn av fem gule kort.

Stuart Holden vil nok gå glipp av kampen på Anfield etter å ha pådratt seg en lårskade mot Bolton onsdag. Lee Chung-yong har reist til forberedelser til Asiamesterskapet, mens Tamir Cohen har permisjon etter sin fars bortgang tidligere i uken. Gretar Steinsson er ute med kneskade, mens Joey O’Brien, Sean Davies, Ricardo Gardner og Jlloyd Samuel også er skadet.

Liverpool har en meget god statistikk mot Bolton på Anfield. De røde har vunnet de åtte seneste kampene, og “The Trotters” har kun maktet å scoret ett mål. Historikken bekymrer ikke Bolton-manager Owen Coyle.

- Vår tidligere statistikk er noe som ikke bryr meg. Hva som har skjedd tidligere har ingen innvirkning på kampen i morgen, uttaler Owen Coyle ifølge Press Association.

- Den vil bli avgjort av to lag på banen, ikke på historie. Vi tror vi er kapable til et godt resultat om vi er tilbake på vårt beste.

- Vi reiser for å møte en praktfull fotballklubb som har spillere i toppklasse. De vil være skuffet over noen av resultatene, men det forandrer ikke på hvor farlige de kan være som motstander.

- Vi skal være positive og spille fotball. Hvis vi spiller opp mot vårt maksimale, kan vi få et positivt resultat.

Coyle bryr seg lite om at Liverpool nettopp har tapt hjemme mot Wolverhampton.
- Uavhengig av når du møter eliteklubbene, så er det alltid en veldig vanskelig kamp. Jeg fokuserer bare på min gruppe og mitt lag. Uansett hva som skjer i andre fotballklubber så er det opp til den klubben å ordne opp. Det er et vanskelig miljø og fansen er fantastisk.

- Jeg vet at det har vært mange diskusjoner om dem denne uken, men jeg tror vi kjenner fotballklubben og historien og det som hører med Liverpool, men vi reiser ditt med respekt og vil forsøke å være positive og utføre kampplanen vår.

Liverpool har vunnet de seneste åtte Premier League-kampene mot Bolton uansett bane. Wanderers har mislyktes med å nette i seks av de åtte tapene.

De røde har bare sluppet inn ett mål på de seneste fire ligakampene på Anfield, men har bare plukket syv poeng fra syv møter med lag fra nordvest denne sesongen.

Liverpool har ikke tapt tre ligakamper på rad siden oktober 2003.

Bolton kommer fra tap mot Chelsea på Stamford Bridge, men Lancashire-klubben har ikke tapt to ligakamper på rad denne sesongen. De har likevel gått poengløse av banen i de tre seneste bortekampene, alle med 0-1.

Kevin Friend er utnevnt til å dømme Liverpool-Bolton.

Seneste innbyrdes ligaoppgjør på Anfield
09/10 2-0 Kuyt, Kevin Davies (sm)
08/09 3-0 Riera, Keane 2
07/08 4-0 Hyypiä, Torres, Gerrard (str.), Babel
06/07 3-0 Crouch, Gerrard, Kuyt
05/06 1-0 Fowler
04/05 1-0 Biscan
03/04 3-1 Hyypiä, Sinama-Pongolle, Smicer
02/03 2-0 Diouf, Owen
01/02 1-1 Gerrard

Seneste ligaoppgjør på Reebok Stadium
10/11 1-0 Rodriguez
09/10 3-2 Johnson, Torres, Gerrard
08/09 2-0 Kuyt, Gerrard
07/08 3-1 Jääskelainen (sm), Babel, Aurelio
06/07 0-2
05/06 2-2 Gerrard (str.), Garcia
04/05 0-1
03/04 2-2 Hyypiä, Gerrard
02/03 3-2 Baros 2, Heskey
01/02 1-2 Heskey