Bolton res - Liverpool res 1-2

Reservelaget er ubeseiret på de 16 siste kampene, etter å ha slått bunnlaget Bolton 2-1 i Leyland. De røde er dermed bare tre poeng bak serieleder Man Utd, og har to kamper mindre spilt.

Liverpools reservelag spiller borte mot bunnlaget Bolton på County Ground i Leyland i kveld. Dette er lagenes tredje møte denne sesongen. Liverpool vant 3-1 i den første seriekampen mellom lagene i september, og slo også Bolton ut av Lancashire Senior Cup på nettopp County Ground i februar.

Liverpool ligger på tredjeplass i Barclays Premier Reserve League North før kveldens kamp. De er seks poeng bak ledende Manchester United, men har tre kamper til gode på serielederen. De røde er ellers fire poeng bak toer Manchester City, men har fire kamper til gode i forhold til de lyseblå.

Avspark er klokken 20.00, og vi vil oppdatere de viktigste hendelsene fortløpende her på liverpool.no.

Bolton stiller med følgende lag:  Adam Bogdan, Joe Riley, Adam Blakeman, Rhys Bennett, Andrew Burns, Stuart McDonald (Liam Irwin 81), Michael O'Halloran, Sam Sheridan, Jack Sampson (Javlon Campbell 79), Aaron Mooy, Zoltan Harsanyi.
Reserver: Rob Lainton, Oulwasamni Odelusi, Graeme McGregor.

Liverpools lag: Peter Gulacsi, Steven Irwin, Chris Mavinga (Alex Cooper 66), Daniel Ayala, Victor Palsson, Daniel Pacheco, Nabil El Zhar (David N'Gog 46), David Amoo, Lauri Dalla Valle (Jordy Brouwer 54), Damien Plessis, Gerardo Bruna.
Reserver: Chris Oldfield, Nikolaj Køhlert.

Det skal være avtalt på forhånd at David N'Gog erstatter Nabil El Zhar i pausen.

Daniel Ayala er kaptein for Liverpools reservelag for aller første gang i kveld. Som stoppermakker får han med seg islandske Victor Palsson. Steven Irwin, som har vært kaptein de to foregående kampene, bekler høyrebacken, med Chris Mavinga på venstre. Damien Plessis og Daniel Pacheco utgjør den sentrale midtbanen, med David Amoo som høyreving og Gerardo Bruna på venstre flanke. På topp spiller Nabil El Zhar og Lauri Dalla Valle.

1.min: Bolton tar avspark, og går rett i angrep. Victor Palsson skjermer ballen ut til utspark.
2.min: Bolton roper på straffespark, når O'Halloran går i bakken på vei inn i feltet under press fra Chris Mavinga. Den sortkledde gjør ingen antydning til å blåse.

4.min: Bolton har åpnet kampen best, og O'Halloran avslutter fra kloss og skrått hold på et innlegg fra venstre. Peter Gulacsi fanger ballen relativt enkelt.

5.min: Bolton vinner en corner. Innsvingeren blir headet ut til ny corner av en Liverpool-spiller. Dette hjørnesparket får de røde klarert.

7.min: Gulacsi fanger et innlegg fra venstre.

9.min: El Zhar blir felt ute ved sidelinja. Gerardo Bruna legger frisparket fra høyre, men det blir for kort og Bolton får headet unna.

10.min: Liverpools første store sjanse, når El Zhar skyter utenfor bortre stolpe fra skrått hold, etter å ha blitt frispilt av David Amoo.

11.min: Dalla Valle og El Zhar kombinerer fint, før Pacheco vinner en corner på et skuddforsøk fra distanse. Amoo header hjørnesparket til side for mål via en Bolton-spiller. Ny corner fra motsatt side. Pacheco legger ut til Bruna, men skuddforsøket blir blokkert.

15.min: Liverpool har tatt over banespillet nå. Bogdan fanger et hjørnespark fra Pacheco.

21.min: Mooy med et godt frispark fra distanse, som volder Gulacsi problemer. Liverpool-keeperen må gi retur når han stopper lærkula helt nede ved venstre stolperot, men hjemmelaget tar ikke vare på sjansen når Bennett setter returen over.

22.min: Dalla Valle skyter et par meter utenfor høyre kryss etter forarbeid av Amoo.

24.min: Amoo skyter langt utenfor fra distanse.

25.min: Bruna vinner en corner fra venstre. Pacheco forsøker å tråkle seg inn i målgården, men mister ballen.

26.min: El Zhar dribler seg nydelig inn i feltet, men klarer ikke å finne noen i helrødt med innlegget.

29.min: Boltons Sheridan legger lavt inn fra venstre, og Gulacsi er nede og gjør en god redning på Mooys avslutning fra 13 meters hold.

29.min: Plessis stempler McDonald i øvre del av brystet i en duell midt på banen, og får tilsnakk. McDonald må ha behandling, men kommer tilbake på banen etter litt stell på sidelinja.

33.min: Amoo finner El Zhar ute til høyre. Innlegget fra marokkaneren blir headet mot eget mål av en Bolton-forsvarer, men Bogdan får avverget.

37.min: Dalla Valle og Bruna kombinerer inne i feltet, men sistnevnte kommer i tidsnød og sender ballen høyt og langt til side for mål.

38.min: Plessis får kampens første gule kort, etter en felling utenfor hjørnet av 16-meteren. Liverpool får klarert frisparket.

41.min: Amoo med et raid og skuddforsøk, uten å lykkes.

43.min: Harsanyi får gult kort for filming, i en duell med Steven Irwin.

45.min: Mavinga legger inn fra venstre. El Zhar header ufarlig utenfor. To minutter er lagt til i første omgang.

45+2.min: Et Bolton-skudd som triller opp i klypene på Gulacsi blir det siste som skjer før pause.

Bolton gikk friskt ut, og presset Liverpool over på defensiven de første sju minuttene. Etter det tok Liverpool over banespillet, uten at de klarte å spille seg frem til særlig mange eller klare målsjanser. Gjestenes beste mulighet kom da Nabil El Zhar skjøt like utenfor bortre stolperot etter ti minutters spill. Vertenes skuddforsøk ved Aaron Mooy etter 21 og 29 minutter var imidlertid enda bedre, og Peter Gulacsi måtte ta frem keeperspill av ypperste klasse for å stoppe avslutningene. Daniel Pacheco har blitt løpende mye i mellom i en uvant rolle sentralt på midtbanen, og har dermed ikke klart å sette sitt preg på begivenhetene i regnet i Leyland.

46.min: Liverpool gjør sitt forhåndsannonserte bytte. David N'Gog inn for Nabil El Zhar. N'Gog og Dalla Valle tar avspark.

46.min: Liverpool får corner når omgangen er bare 23 sekunder gammel. Det første forsøket blir headet ut. Pacheco legger inn på nytt, og N'Gog header utenfor.

49.min: Dalla Valle blir taklet bakfra midt på banen, og vrir seg i smerte. Virker som han har fått en vridning i kneet. Finnen må ut for å få behandling, men er snart tilbake på banen.

51.min: Ayala med en glimrende takling Sampson, når Bolton-spilleren blir forsøkt spilt fri.

52.min: Ayala må ha behandling for en ankelskade. Det kan virke som spanjolen har tråkket over.

54.min: Dalla Valle klarer ikke å fortsette kampen etter skaden han pådro seg, og blir erstattet av Jordy Brouwer.

54.min: Ayala hinker ut på banen igjen, etter å ha mottatt behandling.

55.min: Innbytter Brouwer er nær ved å komme seg fri, men blir taklet av Bennett.

57.min: Boltons Sheridan med en god avslutning, og Gulacsi må gi retur. Heldigvis er Irwin påpasselig og får måket vekk ballen før vertenes angripere rekker å sette den i tomt bur. Stor sjanse til hjemmelaget dette.

62.min: Bruna forsøker å drible seg inn i feltet langs dødlinja etter et Mavinga-innkast, men mislykkes.

64.min: N'Gog skyter like utenfor høyre stolpe fra 13-14 meter, etter å ha driblet seg fri. Bogdan kontrollerer skuddet utenfor.

66.min: Alex Cooper kommer inn for Chris Mavinga.

68.min: Plessis med et skuddforsøk fra langt hold, som går langt over og utenfor.

69.min: Vertene vinner en corner etter at et frispark slås høyt inn i feltet. Ayala klarerer til innkast.

71.min: Ayala avanserer fremover, og sender i vei et langskudd som går over.

72.min: 0-1 N'GOG. Innbytterne i fokus når Liverpool tar ledelsen. Gerardo Bruna legger et innlegg fra venstre. Ballen klareres rett i beina på Alex Cooper, som legger inn, og David N'Gog setter ballen i åpent mål fra kloss hold.

75.min: N'Gog skyter via en motspiller til corner.

76.min: Hjørnesparket havner hos Plessis på bakre stolpe, som prøver å finne røde spillere med et innlegg på tvers. Utspark.

78.min: 0-2 BENNETT (SELVMÅL). Et Bruna-frispark fra høyre treffer Bolton-kaptein Bennett i siden i det tett befolkede feltet, og går i mål.

79.min: Bolton-bytte. Sampson ut, Campbell inn.

81.min: Mooy med et håpløst frisparkforsøk fra langt hold. Høyt over og langt utenfor.

81.min: Vertene gjør et nytt bytte. Irwin inn for McDonald.

83.min: Flott innlegg av Steven Irwin, men Bruna skyter håpløst høyt over fra knappe 16 meter.

85.min. En energisk Cooper vinner ballen, skyter og vinner en corner.

87.min: Amoo legger ned Blakeman, og Bolton får frispark like utenfor hjørnet av 16-meteren. Frisparket heades ut av feltet igjen av en Bolton-spiller som ikke treffer riktig på ballen.

90.min: Irwin tråkler seg inn i feltet, og finner Bruna. Spanjolen prøver å skyte, men ballen ender til slutt hos N'Gog, som tvinger frem en corner. Hjørnesparket får vertene klarert.

90+2.min: Vertene med et farlig innlegg fra høyre, som resulterer i corner, men som like gjerne kunne ha endt i nettmaskene.

90+3.min: 1-2 HARSANYI. Zoltan Harsanyi får stå umarkert på bakre stolpe og styre et innlegg fra venstre i mål.

90+4.min: Bolton nær utligning når O'Halloran skyter like over på en kontring.

Liverpools reservelag er ubeseiret på de 16 siste kampene, etter å ha slått bunnlaget Bolton 2-1 på County Ground i Leyland. De røde er dermed bare tre poeng bak serieleder Man Utd, og har to kamper mindre spilt. John McMahons mannskap kontrollerte store deler av andre omgang i kveldens kamp, og virket å gå mot en komfortabel seier etter to nettkjenninger drøye midtveis i omgangen. På overtid ble det imidlertid unødig spennende, når Liverpool slappet av, og vertene fikk redusere, i tillegg til at de slapp til med et par andre gigantsjanser. Målvakt Peter Gulacsi var fremragende, og ble kåret til Liverpools beste spiller.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken