Bolton res v Liverpool res 0-2

Liverpool var best gjennom stort sett hele kampen og vant meget fortjent. Pacheco kampens store spiller, Amoo og Plessis målscorere.

Avspark er kl 20.00. Vi oppdaterer kontinuerlig, og vil ha pauserapport og sluttrapport.

Boltons lag: Adam Bogdan, Tom Eckersley, Adam Blakeman, Chris Stokes, Rhys Bennett, Stuart McDonald, Maison McGecchan (Zoltan Harsanyi 60), Sam Sheridan (Jack Sampson 62), Javlon Campbell, Aaron Mooy, Michael O'Halloran.
Innbyttere: Joe Riley, Jay Lynch,  Graeme McGregor

Liverpools lag: Peter Gulacsi, Martin Kelly (Nabil El Zhar 46), Chris Mavinga (Robbie Threlfall 87), Daniel Ayala, Stephen Darby (kaptein), Jay Spearing, Daniel Pacheco, Steven Irwin, David Amoo, Damien Plessis, Alex Kacaniklic (Jordy Brouwer 75).
Innbyttere: Emmanuel Mendy, Chris Oldfield.

1.omgang

Liverpool spiller med Darby og Ayala i midtforsvaret, Martin Kelly er tilbake som høyreback og Mavinga er på motsatt side. Plessis og Spearing spiller sentralt på midten, med Irwin til høyre og Kacaniklic til venstre, mens Pacheco ligger bak Amoo på topp.

6.min: Ayala lager frispark i brukbar posisjon for Bolton 20 meter fra mål, men skuddet fra Mooy går rett i muren.

10.min: Irwin bryter på midtbanen og forserer framover, men Bolton får til slutt demmet opp.

12.min: En herlig dragning av Pacheco åpner opp for Kacaniklic, mens svensken blir taklet i god posisjon.

14.min: Nydelig ball ut til Kacaniklic (bildet), men det ender i en resultatløs corner.

15.min:  Liverpool får et annullert mål. Spearing mottar ballen midt på Boltons banehalvdel. Han avanserer til 20 meter, før han sender i vei et knallhardt skudd som blir blokkert av en Bolton-forsvarer. Ballen havner i beina på Kacaniklic som sender i vei et godt skudd på returen. Keeper redder nede ved stolperota, men David Amoo setter inn returen. Spissen blir imidlertid avblåst for offside.

Liverpool har tatt over mye av spillet etter at Bolton lå et hakk over i starten.

21.min:
 Martin Kelly på etterskudd forårsaker et frispark, men en mellomting mellom innlegg og skudd går rett i fanget på Peter Gulacsi.

23.min: Irwin slår et godt innlegg fra høyre, Kelly stusser mot bakre stolpe og ballen går like utenfor den bortre stolpen.

29.min:  Kjempestor dobbeltsjanse for Liverpool da Kacaniklic gjør forarbeidet og både Pacheco og Amoo har skuddforsøk som keeper reddet ypperlig. Der burde Liverpool ha ledet!

31.min:  Bolton får corner etter at Liverpool klarerer et frispark ut over dødlinjen, og kapteinen Bennett header knallhardt mot mål. Ballen går ganske rett på Gulacsi, som likevel gjør en god redning.

34.min: Pacheco slår et frispark, Plessis header fra 13-14 meter men nokså løst og ufarlig.

39.min: Godt forarbeid av Spearing da Martin Kelly blir med framover og får ballen, men det ender kun i en corner.

40.min: Pacheco vender pent opp på 20 meter, men skuddet går over.

41.min:  0-1 DAVID AMOO - En nydelig stikker fra Dani Pacheco gjør at David Amoo kan løpet fra Bolton-forsvaret, runde keeper og trille ballen i det åpne buret.

41.min:
Pacheco skyter fra like utenfor 16-meteren, men keeper er fint nede og tar forsøket.

42.min:  Campbell hos hjemmelaget får gult etter en stygg takling av Irwin.

45+1.min:  Blakeman med sin andre stygge takling for dagen, den siste på Irwin, for fortjent gult.

Det er en fortjent ledelse til Liverpool som har hatt mesteparten av spillet og de fleste sjansene. Bolton har bare truet litt helt ved starten og mot slutten av omgangen. Dani Pacheco har vært omgangens store spiller, og spesielt fremspillet ved scoringen var det høy klasse over. Martin Kelly har også greid seg meget bra og virker helt resituert av sin skade. I tillegg fortjener Alex Kacaniklic positiv omtale, som har vært meget aktiv ute på venstrekanten selv om han av og til blir litt vel glad i ballen.

2.omgang

46.min:  El Zhar inn for Kelly. Det betyr at Irwin spiller høyreback, Amoo høyreving og El Zhar går på topp.

46.min:  Daniel Ayala meier ned Campbell. Kortet hadde rosa farge!

47.min: Mavinga kommer opp på venstresiden, men får ikke fram innlegget.

48.min: Campbell er nesten igjennom for Bolton, men Gulacsi er modig ute og snapper ballen foran støveltuppen til spissen.

50.min:  For sen takling av McDonald på Spearing. Dommeren gir først Liverpool fordel og Pacheco prøver en "Alonso" fra midtbanen uten å lykkes.

53.min: Amoo kommer seg fri på høyrekanten, og det blir nesten selvmål da innlegget slår i en spiller fra Bolton.

54.min: Campbell prøver seg igjen for Bolton, men Gulacsi ordner opp uten nevneverdige problemer.

Liverpool har fått et stadig bedre grep utover i 2.omgang, og Kacaniklic, El Zhar og Pacheco har alle dratt opp angrep som riktignok har blitt resultatløse. Vi har passert en time av kampen.

60.min:  McGecchan ut og Harsanyi inn for Bolton.

62.min:  Sheridan ut med skade og Sampson inn for Bolton.

65.min:  Nabil El Zhar med raid inn i feltet og finner Pacheco, men keeper gjør en god redning.

66.min:  Nesten identisk situasjon, hvor El Zhar gjør forarbeidet og Pacheco skyter, men denne gangen utenfor fra spanjolen.

68.min: Kampens profil, Daniel Pacheco, prøver å skru ballen inn i motsatt vinkel, men treffer ikke helt.

72.min: Spissparet El Zhar og Pacheco fortsetter å herje med vertenes forsvar, som denne gangen får stoppet angrepsforsøket. Bakover har et forsvar, hvor Ayala har spilt seg opp etter en ujevn start og Irwin også har vært bra på backen, god kontroll.

74.min: McDonald med et knallhardt skudd fra 20 meter som har god retning, men som treffer et rødt bein.

75.min:  Brouwer inn for Kacaniklic, som har blitt borte etter pause. Nederlenderen går inn på topp, og Pacheco ut på venstrekanten.

76.min:   Bra forarbeid på Liverpools venstreside, Pacheco avsluter med tåa inne i feltet. Nærme, men ikke helt.

77.min:   Innlegg fra høyre, og Jordy Brouwer får stå nærmest for blank goal fra 6-7 meter. Den lange spissen skyter imidlertid over. Kjempesjanse.

79.min: Spearing blir felt, Pacheoc løfter ballen over muren og ned mot det venstre hjørnet. Forsøket er imidlertid for løst og keeper redder uten problemer.

81.min: Godt angrep hvor Plessis spiller til Pacheco som skyter knallhardt. Keeper greier imidlertid å ta sin egen retur.

83.min: Flott kombinasjonsspill mellom Brouwer og Plessis, hvor førstnevnte spiller franskmannen igjennom med et hælspark. Plessis prøver å tuppe ballen i mål, men ballen treffer en medspiller.

85.min:  0-2 DAMIEN PLESSIS - Amoo legger inn fra høyre, og fra kort hold kan Plessis kontant sette ballen i nettaket.

87.min:
 Threlfall inn for Mavinga. Det virket som om Mavinga fikk seg en smell.

90.min: Amoo slår knallhardt inn fra høyre, men det er ingen røde framme for å kunne ta seg av innlegget.

Liverpool var totalt sett best gjennom hele kampen og var nærmere 3-0 enn Bolton var 2-1. Dani Pacheco var i en klasse for seg, og minst like god da han ble flyttet ut på venstrekanten mot slutten. David Amoo trivdes også bedre da han spilte høyreving etter pause og kom til mange innlegg. Daniel Ayala hadde noen problemer med manglende fart tidlig i kampen, men spilte seg stort opp og forsvaret fikk i det hele tatt bedre og bedre kontroll.