Borrell skuffet over cupexit

Trener Rodolfo Borrell var svært skuffet etter at Liverpools juniorlag røk ut av FA Youth Cup i går kveld. Spanjolen mener en svak førsteomgang ble de rødes banesår.

- Dette var veldig skuffende. Prestasjonen i første omgang var uakseptabelt svak, og alt for mange spillere spilte under pari, uttaler Borrell til Liverpool Daily Post etter 1-0 tapet for Watford på Anfield.

- I andre omgang hadde vi fortjent litt mer. Vi spilte litt bedre, og prøvde å få ballen til å gå i lengderetningen. Vi var mer dynamiske, og bedre med ballen. Vi klarte imidlertid ikke å spille oss til noen opplagte målsjanser, da Watford forsvarte seg godt og hadde to sterke midtstoppere, legger han til.

- På grunnlag av andreomgangen hadde vi fortjent en scoring, men slik skulle det ikke bli.

- Vi leverte en fantastisk kamp mot Leceister i forrige runde, og vi har også slått Wolverhampton på hjemmebane, og vi vant borte mot Manchester United i ligaen, men i første omgang i går ble vi lettvektere. Det er ikke bra dersom du ønsker å vinne kampen. Vårt spill mot Leicester ble høydepunktet i juniorcupen denne sesongen. Det er vel Leceisters eneste tap i år, avslutter Borrell.