Brødre lanserer supportersang

Brødrene Jan Aage og Bjørn Tore Hals – begge medlemmer av LFCSCSB - gir ut plate med en selvlaget supportersang. Målet er ifølge Namdalsavisa at «We Will Raise Hell» skal runge ut over Anfield.

- Det er viktig å legge lista så høyt som mulig, sier Bjørn Tore Hals til Namdalsavisa.

Sammen med broren, Jan Aage, har han spilt inn en selvskrevet supportersang til favorittklubben Liverpool.

- Målet er at sangen skal lanseres i England og at den skal bli en av sangene supporterne synger på The Kop. Vi er i gang med å etablere kontakter der borte, sier Jan Aage.

Bjørn Tore skrev låta «We Will Raise Hell» i Liverpools tunge periode i høst.

- Vi startet sesongen elendig, og lå en stund på nedrykksplass. Fansen har i tre mørke år kjempet for å kvitte seg med Tom Hicks og George Gillett. Det som er så unikt med Liverpool-fansen er at vi står samlet når laget sliter. Supporterklubben har aldri hatt så mange medlemmer som nå, poengterer han.

- Sangen vi har skrevet er en seierssang, en kampsang som hyller supporterne og klubben, som nå har kvittet seg med Hicks og Gillett, forklarer brødrene fra Namsos.

Sangen er spilt inn hos DDE-gitarist Arnt Egil Rånes, som er produsent av låta. Med på laget har de fått med seg Mikael Finnanger, Terje Tranaas, Morten Nilsen og Kristoffer Finnanger Lysgård.

- Sangen er ganske utypisk til fotballåt å være. Den er mer rocka, og er nok mer i sjangeren til «Bønda ifra Nord» enn «Alt for Norge», sier Jan Aage.

Nå starter innspillinga av musikkvideoen til «We Will Raise Hell». Det skjer på Ungdomshuset Lagre' i Namsos førstkommende søndag.

- Vi trenger folk, og ber derfor alle som er Liverpool-tilhengere om å møte opp, gjerne med supporter-effekter. I tillegg kommer vi til å gjøre noen opptak i Oslo og i Liverpool, sier Jan Aage.

Han legger til at de videre vil jobbe for at videoen skal bli spilt på LFC TV.

- Vi kan røpe at vi har kommet i kontakt med en Liverpool-supporter som har sponset prosjektet med penger. Likevel gjør vi ikke dette for berømmelse eller fortjeneste. Dette er gjort fra hjertet, sier Jan Aage til Namdalsavisa.