Broughton utelukker ikke administrasjon

Liverpools formann Martin Broughton uttaler at klubben kan havne under administrasjon dersom Tom Hicks vinner rettssaken i High Court.

Liverpools styre har bestemt seg for å selge Liverpool til New England Sports Ventures, men salget kan blokkeres av nåværende eier Tom Hicks om han vinner frem med å kaste Christian Purslow og Ian Ayre ved rettssaken i High Court. Formann Martin Broughton frykter at klubben da kan bli satt under administrasjon.
- Ja, det kan skje. Det er derfor det er viktig at vi tok avgjørelsen på tirsdag og aksepterte en av de to svært akseptable budene. Å bli satt under administrasjon var et sannsynlig utfall dersom vi ikke gjorde det, sier Broughton til ESPN Soccernet.

- Selv nå når vi står overfor rettssaken, kan ikke administrasjon utelukkes. Det er ikke uunngåelig, og jeg vil ikke begynne å gi dere prosentvis sjanse på det. Det er derfor vi går til sak for å klargjøre vår posisjon om klubbsalget. Vi må vinne rettssaken, og vi skal vinne den. Jeg har tro på at vi skal lykkes, men advokater har alltid troen, og det på begge sider.

- Administrasjon må unngås for enhver pris, ettersom det negative inntrykket vil være katastrofalt. Bortsett fra ni poengs fratrekk vil det ha betydning for Liverpools verdi og være vid åpent for gribber, men vi tror vi har de riktige eierne til å ta klubben videre.