Bruce forbannet på Liverpool

Sunderland-manager Steve Bruce mener at Liverpools forsøk på å sikre seg Kenwyne Jones på lån ut sesongen vitner om manglende respekt fra Anfield-klubbens side.

En rekke medier har de siste dagene meldt at Liverpool har forsøkt å få i stand en låneovergang for Sunderland-spissen Kenwyne Jones, nå som Fernando Torres er satt ut av spill i halvannen måned etter en meniskoperasjon.

Sunderland har gjort det klart at de kun vil vurdere konkrete pengebud for Jones, ingen lån eller byttehandler. Manager Steve Bruce har gått ut offentlig og sagt at han ikke er interessert i å bytte Jones mot Ryan Babel. Hele denne sagaen har nå fått Sunderland-manageren til å tenne på alle plugger, og forholdet mellom de to klubbene er i ferd med å bli meget anstrengt.

- Det vitner om en enorm mangel på respekt å antyde at vi i det hele tatt vil vurdere å låne ut Kenwyne, uttaler Bruce til The Times.

- Du låner ikke ut en spiller av dette kaliber. Jeg vet ikke hvor disse latterlige historiene kommer fra, men det er ikke en sjanse i havet for at jeg vil låne bort Kenwyne Jones til noen, legger han til.