Bruce med nytt raserianfall

Steve Bruce raser igjen over at mediene rapporterer at Liverpool er ute etter Kenwyne Jones, selv om ingen fra Liverpool FC har tatt kontakt med ham eller noen annen i Sunderland.

- Det er ganske respektløst det som skjer, og jeg vet styreformannen mener det samme. Ikke bare forstyrrer de spilleren gjennom pressen, men de gjør det trolig gjennom å kontakte ham privat også, raser Bruce til Sky Sports News.

- Rafael Benitez har i alle fall ikke snakket til meg, og så vidt jeg vet har ingen snakket med vår daglige leder eller styreformann - ingen fra Liverpool, og det er egentlig ganske pinlig å måtte si at vi ikke lar vår spiss gå til Liverpool på lån, fortsetter Sunderland-manageren.

- Å forstyrre spilleren på denne måten er skammelig. Det er som om vi skulle prøve å hente Steven Gerrard på lån. Hvordan i helvete kan de tro at de kan låne ham? Det eneste dette bidrar til er å forstyrre Kenwyne, og plutselig kan vi ha en misfornøyd spiller i troppen, det er sikkert, for det er slik vi mennesker er.

- Jeg har åpent sagt at alle har sin pris, men et forsøk på å låne Kenwyne Jones, alt dette gjennom agenter, sjokkerer meg om jeg skal være ærlig.

- Som sagt kan dette forstyrre spilleren, og jeg vil ha en samtale med ham for å gi et riktig bilde av situasjonen. Privat kan han ha blitt forledet, for alt jeg vet. Jeg hadde en samtale med ham i forrige uke om et par andre klubber, men å tro at vi vil la ham gå på lån til Liverpool er hinsides all fornuft.

- Jeg føler meg sikker på at et lån er helt utelukket. Jeg har alltid hevdet at alle spillere har sin pris, uansett for hvilken klubb de spiller. Dersom Liverpool forhørte seg om Kenwyne, og var fornuftige, vil jeg tenke på saken og diskutere det med dem. Men med en uke igjen av transfervinduet må vi bli tilbudt et betydelig pengebeløp for i det hele tatt å vurdere å la vår spiss gå.

- Men som sagt, alle har sin pris. Han er ikke til salgs, det er realiteten, men dersom Liverpool, Man City eller Chelsea banker på døra, og budet er bra nok, må vi bare la ham gå. Men jeg leser til stadighet at jeg skal være villig til å la ham gå på lån fordi det tjener begge klubber skattemessig, og det er bare tull fra ende til annen.