Bystyret ønsker nytt stadion

Liverpools bystyre er ikke helt komfortable med signaler om at NESV ønsker å oppgradere dagens Anfield i stedet for å bygge ny stadion i Stanley Park.

- Jeg vil fraråde NESV å renovere Anfield. Jeg vil oppmuntre dem til å holde seg til de planene som allerede foreligger om et nytt stadion i Stanley Park, da jeg mener det er den beste løsningen for alle, både for klubben og byen, sier Joe Anderson i bystyret til The Guardian.

- Det har blitt antydet at NESV er villige til å møte bystyret så raskt som mulig, dersom oppkjøpet går i orden. Det vil jeg også oppfordre dem til å gjøre, slik at vi får mulighet til å finne ut nøyaktig hvilke planer de har. Et nytt stadion er nøkkelen til renoveringen av nordlige Liverpool, legger han til.

- Planene har ikke blitt lagt på is bare på grunn av stadionsituasjonen, men stadionspørsmålet har utvilsomt påvirket fremdriften av renoveringen av dette området. Nå ønsker vi et klart svar på hva som skjer i stadionsaken og vi ønsker handling, noe Hicks og Gillett aldri klarte å gi oss, selv etter en rekke lovnader fra deres side.