Capello fristet Carragher

Jamie Carragher innrømmer at det å kunne spille under en trener som Fabio Capello var en viktig årsak til at han nå kjemper for å komme inn i VM-troppen.

Jamie Carragher sa tidligere nei til England for å kunne konsentrere seg om den videre karrieren hos Liverpool FC. Den rutinerte scouseren vurderer i tillegg en trener- eller managerkarriere den dagen han legger matchstøvlene på hylla. Det siste har han trolig hatt i tankene da 32-åringen valgte å si ja til å bli med blant de 30 som nå har begynt forberedelsene til sluttspillet i Sør-Afrika. Carra ønsket å spille under en trenerlegende som Fabio Capello, men har ikke fått noen garanti for at han blir med blant de 23 som endelig blir uttatt 1.juni.

- Sjansen til å arbeide med Mr. Capello var viktig i forhold til min avgjørelse om å returnere til landslagsfotballen, sier Jamie under det trenings- og høydeoppholdet som England nå har i Østerrike.

- Han har vært en av de beste managerne innen fotballen de siste ti eller 15 årene. Jeg følger nøye med på hva som skjer innen fotballen og har alltid spurt Steve (Gerrard) hvordan det var etter at han har kommet tilbake fra landslagsspill, med spørsmål om manageren. Hvem som var manager betydde derfor mye for min avgjørelse.

- Forhåpentligvis kan jeg i løpet av de to neste ukene imponere ham både på og utenfor banen, og forhåpentligvis greie å komme med i troppen.

- Som en unggutt, var det å spille for England det du ønsket. Når jeg så fikk en sjanse til å komme med i et sluttspill, var det noe jeg ikke kunne si nei til.