Carra advarer mot Pompey

Jamie Carragher advarer dem som tror det vil bli en enkel kamp når bunnlaget Portsmouth kommer på besøk til Anfield i morgen i kveld. - De har ingenting å tape.

Portsmouth ligger per i dag helt sist i Premier League, no de har gjort stort sett hele sesongen. Laget har tatt 19 poeng på 28 kamper, og har åtte poeng opp til Wolverhampton over streken. Avram Grant sitt mannskap sin selvtillit har fått seg et løft, med borteseier mot Burnley og avansement til FA cupens semifinale hvor de vil møte Fulham eller Tottenham.

Liverpools visekaptein advarer de som tror Portsmouth vil bli tre enkle poeng, selv om få tar tre poeng som forgitt uansett slik situasjonen er om dagen.

- Det å møte Portsmouth der nede er rart, fordi ingen knuste dem i starten av sesongen. De skapte alltid sjanser og Fratton Park er en tøff bane å spille på, sier Carragher til LFC Weekly.

- De har mange spillere, men du vet aldri helt hvem de er og hvem som er hvem. Det er vanskelig å spå laguttaket, og å finne ut hvem du skal spille mot. Det at de har gått inn i administrasjon vil nok bare gjøre samholdet i laget sterkere, og de har ingenting å tape.