Carra ferdig med landslaget igjen

Jamie Carragher insisterer på at hans spill for det engelske landslaget under VM var en engangsforeteelse. Han er igjen ferdig med Three Lions. Fernando Torres i førsteelleveren?

Ferdig med England
Liverpools nummer 23, Jamie Carragher, insisterer på at hans retur til det engelske landslaget under VM var en engangsforeteelse. Igjen sier scouseren nei til mer spill for England.

Samtidig med at han snakker varmt om Fabio Capello som fortsatt engelsk landslagssjef, gjør han det klart at han ikke er aktuell i framtidige engelske landslagstropper.

Carragher lot seg overtale til å tre ut av den internasjonale pensjonisttilværelsen og bli med i Englands landslagstropp under VM i Sør-Afrika for å hjelpe Capello med å få inn flere midtstoppere i troppen.

Han spilte ikke da England slo Slovenia på grunn av suspensjon og kom ikke på laget i 1-4-tapet mot Tyskland, som også sendte England hjem.

Nå snakker Carragher varmt om deltakelsen i turneringen, men 32-åringen gjør det samtidig klart at han ikke planlegger å være tilgjengelig for landslaget kommende sesong.

- Dette var en engangsforeteelese. Landslagssjefen sa han hadde skadeproblemer og jeg kom inn i troppen for å hjelpe ham. Det var fint å jobbe med Capello, men det viktigste for meg er Liverpool Football Club, sier Carragher til Sky Sports.

At England ble slått ut tidlig, gjorde at kritikerne til Capello mente han burde bli sparket. Det er ikke Carragher enig i.

- Jeg er enig i avgjørelsen om å la ham fortsette. Jeg var ikke involvert i kvalifiseringsspillet til VM, men det gikk fantastisk. VM gikk ikke så bra, så kanskje er det jeg som er problemet og ikke Capello. Flere av forgjengerne til Capello slet også i store mesterskap. Det er en del av dette spillet og forhåpentligvis vil spillerne dra med seg denne erfaringen, gjøre det bedre og kvalifisere seg neste gang og gjøre det bedre da, spør Carragher.

- Det er ikke mange managere som har den samme CVen som det Capello har. Han fortjener flere sjanser i England-jobben.

Carragher er enig i at England spilte et dårlig VM, men tilbakeviser påstandene om store interne stridigheter i spillergruppa under tiden i Sør-Afrika.

- Jeg har ikke vært i englandstroppen på en stund, så mye av dette var nytt for meg. Alle vet at det er slik i England at dersom det ikke går så bra, så er det mange som vil se på spekulere i utenomsportslige ting innad i laget. Det eneste som var å sette fingeren på under VM var at vi ikke spilte bra og ikke noe annet, sier Carra.

Torres på laget
En Liverpool-spiller som fortsatt er i Sør-Afrika, er Fernando Torres. Nå spekuleres det i om Fernando Torres er i Spanias førsteellever i kveld når laget møter Paraguay i kvartfinalen. Mot Portugal ble Torres byttet ut etter en times spill for Fernando Llorente.

Ifølge liverpoolfc.tv sier Vicente Del Bosque at han fortsatt har troen på Torres og at han er i startelleveren mot Paraguay.

Spania møter Paraguay på Ellis Park i Johannesburg. Kampen vises på Viasat 4 og Viasat Sport.