Carra forundret over keeper-kåring

Jamie Carragher er forundret over at Pepe Reina ikke kom med på årets lag i Premier League, stemt frem av spillerne selv. Scouseren mener at den spanske sisteskansen er et kapteinsemne.

- Helt seriøst, så må jeg si at jeg er veldig overrasket over at Reina ikke kom med på PFA Team of the Year. Han har vært fabelaktig for oss gjennom hele sesongen, uttaler visekaptein Carragher til LFC Weekly.

- Du trenger 4-5 lederskikkelser i alle lag, og Pepe har blitt en av dem for oss nå. Som lokale spillere faller jeg og Stevie også under den kategorien, og så er det Mascherano, legger han til.

- Det er ikke mange keepere som er kapteiner, men jeg kan se for meg at Pepe kan bli det om han fortsatt er i klubben om 5-6 år. Dersom Mascherano skriver under en ny kontrakt, tror jeg en av ham og Reina vil bli kaptein i fremtiden.

Carragher mener at Reina er en sterk kandidat til å bli kåret til årets spiller i Liverpool denne sesongen, og anser det som meget positivt at sisteskansen har skrevet under på en ny langtidskontrakt med klubben.

- Det er nesten ingen spillere som får en så lang kontrakt som seks år. Han må tjene litt penger på dette. Det kan umulig være noen annen som ønsker å ha ham på laget, ettersom han skrev under for seks år, spøker Carra.