Carra glad for støtten

Jamie Carragher takker for all støtten han har fått i sitt England comeback. José Mourinho flørter med Steven Gerrard. Danny Wilson aktuell til tross for nye regler med hjemlige spillere.

Jamie Carragher er glad for at Englands supportere har gitt han en varm velkomst i landslagscomebacket. Han fikk en varm applaus da han kom inn i andreomgang da England slo Mexico 3-1 på mandag.

- Jeg vil gjerne si takk til supporterne for det. Jeg kunne forstått det om jeg fikk en kjølig velkomst, fordi jeg har valgt å være borte fra landslaget i tre år. Men de var fantastiske, sier Liverpools visekaptein til theFA.com.

- Det var en feststemning. Den siste hjemmekampen før VM-sluttspillet, og de ønsket å sende spillerne avgårde til Sør-Afrika, så jeg synes det var fantastisk.

Carragher håper å spille en rolle i privatlandskampen mot Japan på søndag.

- Det var fint å bli involvert og å komme inn mot Mexico, og jeg er takknemlig for at manageren ga meg sjansen til å spille. Det var godt å komme seg ut på banen. Mye kan enda skje. Vi har enda en kamp, så vi har alt å spille for, men jeg er glad jeg kom inn, og forhåpentligvis kan det gi meg en god sjanse for å komme blant de 23.

- Jeg har alltid vært glad i spille for England, helt siden jeg startet. Jeg var kaptein for U21-landslaget, og brøt rekorden for flest kamper for U21 på den tiden. Det var bare mot slutten, etter at jeg hadde spilt et par Champions League-finaler, hvor vi hadde vunnet den ene, at jeg følte jeg fortjente å få en sjanse til å spille. Det var ikke ment som kritikk av landslagstreneren, eller spillerne foran meg i køen. Kanskje de spillerne ville følt det på samme måte dersom det var jeg som spilte. Det handlet mer om å konsentrere seg om Liverpool. Vi hadde nådd to Champions League-finaler, og jeg ønsker gjøre det igjen, og også å vinne ligaen. Så det handlet om Liverpool, ikke om å være veldig misfornøyd med England.

- Men det er godt å være tilbake. Alle spillere ønsker å spille i store kamper, i store anledninger, og å spille foran 90,000 er alltid en stor anledning. Jeg er heldig som spiller for Liverpool, og for oss er alle kamper som en cupfinale, så jeg er vant til den intensiteten og det presset, så jeg kan ikke si jeg har savnet det, siden jeg har hatt det hver uke i Liverpool. Men å spille og å komme inn for England var stort for meg, og alle vil si at de ønsker å spille på det nivået, avsluttet Carra.

Mourinho flørter med Steven Gerrard
To ganger klarte José Mourinho nesten å lokke Steven Gerrard til London da han var Chelsea-manager. Nå er portugiseren så godt som klar for Real Madrid, og i følge spanske og britiske tabloider er Steven Gerrard en av tre engelskmenn Mourinho ønsker å lokke med seg til den spanske hovedstaden. De to andre er Chelsea-spillerne Ashley Cole og Frank Lampard. Mourinho bekrefter i dag at det er den type spillere han ønsker å forsterke "de kongelige" med i sommer.

- Jeg liker spillere som går mot slutten av sin karriere. Jeg ville elsket å ha hatt noen spillere på 33-34 år. Det er spillere du kjøper, men ikke får penger igjen for. Men du får gode prestasjoner over 2-3 år, og da er det mer en verdt det, sier Mourinho til spanske AS.

- Både Gerrard og Lampard er store spillere som alltid gir alt.

Wilson fremdeles aktuell
På mandag ble det hevdet at en overgang for Rangers-backen Danny Wilson kunne gå i vasken, fordi spillere som kommer fra den skotske ligaen ikke vil telle i Premier League-kvoten som hjemlige spillere.

I følge rapporter i Skottland skal de røde nå ha gjenopptatt samtalene, etter at Glasgow Rangers takket nei til et bud på £2 millioner tidligere i mai. Wilson skal være desperat etter å sikre seg en overgang til Anfield, og har takket nei til kontraktsforlengelse. Han vil være bosmanspiller neste sommer, men Walter Smith skal stå hardt på at Glasgow Rangers i sommer skal ha £5 millioner for 18-åringen.