Carra håper å løfte Europaliga-trofeet

Jamie Carragher håper å ta seg videre fra kvartfinalen i Europaligaen på Benficas bekostning, og senere nå helt frem til finalen og løfte trofeet i Hamburg. U12 triumferte i Hellas.

- Vi må forsøke å bli blant de fire øverste i ligaen. Det var ikke akkurat hva vi håpet på før sesongen - vi håpet å vinne tittelen, eller i det minste kjempe om den. Det har ikke skjedd, men vi henger fortsatt med i Europaligaen, og vi er desperate etter å vinne et trofé. Vi har ikke gjort det på noen år nå. Det ville vært en vitamininnsprøyting for oss. Suksess i Europaligaen kan forandre oppfatningen folk har av vår sesong. Det kan snu i løpet av de kommende ukene, uttaler en optimistisk Jamie Carragher til ESPN.

Visekapteinen er ikke overrasket over at Manchester City, Tottenham og Aston Villa henger så godt med i kampen om fjerdeplassen, men føler samtidig at Liverpool har underprestert denne sesongen.

- Jeg mener de andre lagene har prestert som forventet, men jeg synes ikke vi har levd opp til forventningene som ble stilt til oss. Jeg tror folk var oppmerksomme på at Villa og Tottenham kunne utfordre de fire beste fra i fjor, men samtidig tror jeg folk trodde vi ville kjempe om ligatittelen. Vi er skuffet selv også.

- Jeg skylder ikke på uflaks. Fotballen er ofte slik som dette. Vi har hatt mange skader, men det er en del av fotballen, og du må håndtere det. Vi presterte ikke som forventet i begynnelsen av sesongen, og så skjønte vi etter hvert at vi ikke kom til å kjempe om ligatittelen, slik vi trodde vi skulle gjøre. Det var en skuffelse som kom tidlig, mens andre lag var opprømte over fremgangene og muligheten for å bli blant de fire beste. Det tok oss en stund å komme over dette, men vi innser at en topp fire-plassering er meget viktig med tanke på neste sesong, og vi er utvilsomt kapable til å klare det.

Manchester United kan passere Liverpool i antall ligatitler denne sesongen, men det legger ikke Carra særlig vekt på.

- Vi er stolte over å ha flest ligamesterskap i England, men dersom de klarer å passere oss må de få kreditt for det. Du kan ikke holde på rekorder i all evighet. Jeg har stor respekt for Manchester United. De har et godt lag, og vi kan ikke sitte å håpe på at United ikke vinner noe. Vi må heller fokusere på å vinne ting selv. Det er opp til oss å beholde rekorden, ved å vinne selv, ikke gjennom å håpe at andre lag skal prestere bedre enn Manchester United. Klarer de det, så klarer de det. Det vil være en stor prestasjon, og vi kan ikke furte av den grunn, da vi ikke har prestert bra nok selv.

U12 triumferte i Hellas
Liverpoolfc.tv melder at Liverpool U12 har vært i Hellas og vunnet et trofé i konkurranse med Olympiakos, PAOK, Panathinaikos og AEK Athen.

- Vi har ikke deltatt i mange turneringer i Hellas opp gjennom årene. Deltakelsen denne gangen kom i stand fordi Pep Segura tidligere har vært involvert i Olympiakos, og da vi fikk sjansen til å delta bestemte vi oss for å takke ja, forteller Steve Cooper, som er sjef for årsklassene U12-U16 ved Liverpools akademi.

- Det er alltid fint å vinne turneringer, og det er flott for disse unge guttene å få erfaring med spill i utlandet, mot lag med en annen spillestil. Vi er henrykt over prestasjonen, sier Cooper.