Carra håper på ny kontrakt

Jamie Carragher ble i mars sitert på at han måtte se seg om etter en ny klubb om han ikke blir tilbudt en ny kontrakt med Liverpool. Nå presiserer han at han håper å avslutte karrieren i Anfield-klubben, og krysser fingrene for en ny avtale.

- Jeg har snakket med manageren om dette, og vi ble enige om at det vil være bedre om vi diskuterer dette i begynnelsen av neste sesong, forteller Carragher til LFC  Weekly.

32-åringens nåværende kontrakt med Liverpool løper ut sommeren 2011.

- Jeg gjorde et intervju med en landsdekkende avis, og overskriften var litt misvisende. Det ble slått fast at jeg var forberedt på å måtte forlate Liverpool. Det jeg egentlig sa var at dersom Liverpool ikke ønsker mine tjenester lenger, ville jeg bli tvunget til å skrive under for en annen klubb, da jeg i realiteten ikke vil ha noe annet valg.

- Jeg ønsker ikke å legge fotballen på hylla ennå. Men i min alder kan du bare ta avgjørelser fra sesong til sesong. Mitt største ønske er å avslutte karrieren i Liverpool. Jeg ønsker egentlig ikke å spille for noen annen klubb.

Carragher har tidligere ymtet frempå om at det kan bli aktuelt med en trenerkarriere i fremtiden, men han mener det er for tidlig å begynne med slike ting ennå.

- Jeg har bestått UEFA sitt B-kurs, og jeg vurderer å ta A-kurset i sommer. Jeg har fortsatt ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre den dagen karrieren er over. Jeg tar disse kursene for å være forberedt, og så får vi se om jeg trives i en slik rolle.

- Skulle jeg først velge en trenerkarriere, ville det bli på seniornivå. Jeg er lidenskapelig opptatt av fotball, og det eneste jeg bryr meg om er å vinne fotballkamper. Jeg har ikke tålmodighet til å jobbe med barn på akademiet, avslutter midtstopperen.