Carra håper på sølvtøy

Jamie Carragher tror det blir vanskelig for de røde å vinne tittelen denne sesongen, men håper på en tur til Wembley i en av cupene. Luis García spiller også i stopperens testimonial på lørdag.

Liverpool har ikke vunnet et trofé siden FA cup-seieren i 2006. For to sesonger siden var man nær å tukte Manchester United i ligaen, men klubbens visekaptein tror det blir for vanskelig å vinne ligaen denne sesongen.

- Folk har sagt "du har gjort ditt og datt for Liverpool", men jeg har ikke vunnet et trofé på fire år, og det irriterer meg litt, sa Carragher til ESPN.

- Jeg ønsker hvertfall ikke å gå et par år til uten å vinne noe før jeg legger opp. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal kunne vinne et trofé denne sesongen eller i en av de kommende.

- Den jeg ønsker meg mest er ligaen, men jeg tror det vil bli veldig vanskelig denne sesongen, ettersom vi kom på syvendeplass forrige sesong. Men jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal kunne få oss en tur til Wembley.

På lørdag får Jamie Carragher sin testimonial på Anfield. Et sammensatt Liverpool-lag tar i mot et Everton på Anfield. Les mer om det her. http://liverpool.no/newspg.aspx?id=25829&zone=1

En
av flere spillere som er invitert til å spille for de røde er Luis García. Det vil bli et gledelig gjensyn for The Kop, med en spiller som var en yndling frem til han forlot klubben til fordel for Atletico Madrid i 2007.

- Luis ønsker å bli involvert, så forhåpentligvis vil han være tilbake på Anfield, og jeg venter bare på en telefon, sa Carra til Liverpoolfc.tv.

- Det ville vært fint å se ham igjen. Han spilte en viktig rolle i vår suksess i 2005, og fikk aldri en skikkelig sjanse til å ta farvel, fordi han gikk skadet og forlot klubben. Det ville vært fint for Luis å bli ønsket velkommen tilbake av supporterne.

- Det vil også bli fint å se Jerzy tilbake i mål, Michael Owen på topp sammen med Emile Heskey og Danny Murphy tilbake sentralt på midten. Også Steve Finnan og Stephen Warnock skal spille, så det blir en del kjente ansikt tilbake, avsluttet Carragher.