Carra klar for å returnere som midtstopper

Jamie Carragher synes det er fysisk krevende å spille høyreback. Klarer et dusin kamper der, men en hel sesong er umulig. Er nok tilbake i sin favorittposisjon som midtstopper allerede i dag.

Jamie Carragher har de seneste seks ukene spilt høyreback i Glen Johnsons skadefravær. Med Sotirios Kyrgiakos suspendert og Martin Skrtel skadet spiller visekapteinen sannsynligvis midtstopper mot Blackburn i dag. Glen Johnson har begynt å trene med laget, så Carragher håper nå at han har ferdigspilt ute på backen.

- Back er trolig en posisjon for en ung mann i den moderne fotballen på grunn av de fysiske kravene, uttaler Carrgher ifølge Daily Mail.

- Du kan klare opptil et dusin kamper, ikke noe problem, fordi vi er i form, men det er trolig ikke noe jeg kunne gjøre i hel sesong. Hvis du gjorde det i en lang periode, kan det innhente deg straks du er over 30 år.

Carragher spilte på midtbanen og i hver posisjon i backrekken under Roy Evans og Gérard Houllier.
Selv om Liverpool har sluppet inn bare to mål på åtte kamper og har vist bedre form enn tidligere i sesongen, er Carragher klar til å returnere til midtstopperplass.

- Det har sannsynligvis ikke vært en spiller i Liverpools historie som har spilt mer ute av posisjon enn meg. Jeg har sannsynligvis spilt bare halvparten av min karriere i min favorittposisjon.

- Jeg har ofret meg for laget og klubben fordi jeg er fra Liverpool og ønsker at laget gjør det bra. Jeg har gjort det fra dag én, ikke bare fordi Glen Johnson har vært ute.

- Det er managerens beslutning, men jeg ønsker å gå tilbake som midtstopper. Det er min beste posisjon, og det er der jeg vil spille.

- Jeg er sikker på at når Johnson kommer tilbake, vil han spille på høyreback. Han vil være ute for å gjøre det bra for Liverpool og kjempe for VM-spill.

Liverpool har tapt bare én gang på ni kamper siden det pinlige FA-cuptapet mot Reading

- På den tiden måtte vi virkelig stå sammen fordi ting ikke gikk bra. 2-0-seieren mot Tottenham var massiv etter tapet i FA-cupen. Det har vist seg å være en katalysator.

Sannsynligvis kommer Martin Kelly eller Philipp Degen til å bekle høyrebacken i dag.