Carra skryter av Darby

Jamie Carragher ble imponert over spillet til forsvarskollega Stephen Darby under gårsdagens FA-cupkamp mot Reading. 21-åringen startet som kjent kun sin andre Liverpool-kamp i går.

Darby hadde bare to innhopp fra innbytterbenken å vise til for førstelaget før denne sesongen. Nå har han i tillegg like mange starter, etter at han spilte sin første kamp fra start for klubben i Champions League-matchen mot Fiorentina i desember.

Visekapein Carragher mener at den unge spilleren fra Maghull bør ha gode sjanser til å få mer spilletid utover vinteren og våren.

- Han spilte veldig bra i går, og jeg er veldig glad på hans vegne. Jeg syntes også at han klarte seg bra mot Fiorentina. Han var bare uheldig mot slutten, da han gjorde en feil, sier Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Det ble ingen enkel kamp mot Reading. Det var en veldig vanskelig kamp å spille i, men Stephen demonstrerte en sterk psyke ved å reise seg etter tabben mot Fiorentina. Det var flott for ham, og manageren bør også få kreditt for å benytte ham. Det ville ha vært en enklere avgjørelse å ikke ta ham med i startoppstillingen etter det som skjedde mot Fiorentina, men i ettertid ser vi at Stephen var en av våre beste spillere i går.

- Han var rett og slett strålende mot Reading, og det viser at ikke bare er han en god spiller, han er sterk psykisk også.

- Han beholdt roen i en tøff kamp. Noen ganger er det lettere å spille bra når laget spiller bra, men å spille så bra i en vanskelig bortekamp der laget sliter, kan være veldig vanskelig. Vi er glade for at han greide seg så bra, da han er en fin fyr.

- Som lag spilte vi ingen stor kamp i går. Madejski Stadium er en tøff bortebane, med den atmosfæren og den dårlige gressmatta vi spilte på i går. Men Reading skal ha kreditt, da de spilte veldig bra.

- Det er ikke ideelt med en omkamp, men det er bedre enn å ryke ut av cupen, fastslår Carra.