Carra til VM for å lære

VM står for døren, og Jamie Carragher akter å suge til seg flest mulig inntrykk og dra lærdom av mesterskapet i Sør-Afrika. Det tror han kan komme godt med i en eventuell fremtidig managerkarriere.

Den 32 år gamle Liverpool-stopperen ser fremt til å lære av landslagssjef Fabio Capello. Selv om han er den eldste utespilleren i England-troppen, mener scouseren at han slett ikke er for gammel til å tilegne seg ny kunnskap.

- Det blir en ny erfaring å jobbe med Capello. De kommende ukene vil være en god skole for meg. En av hovedgrunnene til at jeg takket ja til et comeback på landslaget, var at jeg fikk jobbe sammen med Capello. Du lærer noe av alle. Dersom man senere tar opp manageryrket, vil man gjøre det man mener er riktig, siter Carra til Liverpoolfc.tv.

- Det er ikke så mange spillere på min alder på laget. Sist jeg var i troppen var spillere som Michael Owen, Gary Neville, David Beckham og Sol Campbell med. Meget rutinerte spillere. Jeg fikk en litt rar følelse når jeg fant ut at jeg var den eldste utespilleren i troppen. Om jeg føler noe ekstra ansvar av den grunn? Egentlig ikke. Men om min rutine kan være til hjelp, vil det være fantastisk.

- Vår startoppstilling har egentlig ikke forandret seg så mye fra mesterskapet i 2006. Men alle spillerne er nå fire år eldre, og har mer erfaring. Forhåpentligvis vil det komme godt med.