Carra tror rutinen avgjør

Jamie Carragher tror at Liverpools tidligere erfaringer med europeiske semifinaler blir utslagsgivende i returen mot Atletico Madrid. Rafa håper at laget holder nullen og scorer minst to.

Etter 0-1 i Madrid i går kveld tror Jamie Carragher at det skal være mulig å få snudd resultatet i Liverpools favør i returkampen på Anfield om en knapp uke.

- Vi forventet å spille litt bedre i Madrid, men selv om vi tapte 1-0 så tror jeg vi hadde sagt oss fornøyd med det på forhånd. Vi begrenset skaden, og det er fortsatt alt å spille for, sier Liverpools visekaptein til Daily Post.

- Vi har ikke gjort det enkelt for oss selv i Europa League, ettersom vi stadig blir liggende under etter første kamp. Men hver gang har vi klart å snu dette i vår favør på Anfield.

- Det er ikke akkurat noe vi har planlagt, men de to foregående rundene har vi kommet tilbake etter å ha ligget under, så vi vet eksakt hva vi må gjøre.

- Det blir 90 lange minutter på Anfield, og vi må være tålmodige. Jobben blir å legge press på dem, spille i et høyt tempo, og forhåpentligvis vil det holde til avansement. Det blir en ny stor europacupkveld.

- Det var skuffende å ikke få med seg et bortemål, men vi har tro på at dette kan snus. Jeg tror ikke vi kommer til å føle mer press fordi om det er snakk om en semifinale. Atletico vil være fornøyd med resultatet i går, og tro at de kan score et bortemål. Da vil vi måtte score tre. Det blir opp til oss å forhindre dem fra å score.

Liverpool FC er den første engelske klubben til å ha spilt i 16 europeiske semifinaler, og nå er de røde 90 minutter unna sin tredje europeiske finale på seks år.

- Vi har vært i mange lignende situasjoner. Vi tapte for eksempel 1-0 for Chelsea i semifinalen i Champions League i 2007, og gikk til slutt videre på straffespark-konkurranse. Vi er klar over hva vi har i vente, avslutter Carragher.

Manager Rafael Benitez håper at hans lag skal klare å holde nullen i returen.

- Vi har tro på oss selv. Vi må score mål, og det hadde vært fantastisk om vi unngikk baklengsmål. Det vil i så fall bety at vi kun trenger å score to mål, uttaler spanjolen til Daily Post.

- Det er veldig viktig for oss at returkampen går på Anfield. Vi gjorde tre mål mot Lille og fire mot Benfica.

- Vi klarte ikke å gi fansen det bortemålet de ønsket seg, men forhåpentligvis scorer vi mange mål foran våre egne fans. Jeg har sikkert sagt det 20 ganger at det er mulig for oss å nå finalen, og jeg sier det igjen, avslutter Rafa.