Carra tror stjernene blir

Jamie Carragher føler seg trygg på at både Steven Gerrard og Fernando Torres blir på Anfield neste sesong. Visekapteinen håper de røde kan slå tilbake igjen neste sesong.

Omtrent daglig linkes Steven Gerrard og Fernando Torres til pengesterke klubber rundt om i Europa. Etter at Liverpool ikke klarte å komme blant de fire beste, forventer tabloidene at disse spillerne skal ønske å forlate skuta - men visekaptein Jamie Carragher tror begge blir.

- Det er mye prat om dette, men folkene som sier disse tingene gjør det for å skape press rundt klubben. Jeg tror ingen av dem som uttaler seg om dette kjenner disse spillerne personlig. Jeg er sikker på at de vil fortsatt være involvert i denne klubben også neste sesong, og målet vil være å komme tilbake i Champions League, sier Carragher til talkSPORT.

- Vi mistet ikke bare Champions League-plassen, vi kom på syvendeplass, noe som er en stor skuffelse. Dersom vi kan komme tilbake der vil det være en stor bragd av klubben og manageren. Det kommer til å bli en tøff sesong, men dersom vi beholder spillerne vi har og kommer tilbake på det nivået der vi var for noen år siden, så er jeg sikker på at vi vil gi alle en kamp.

32-åringen gjentar at han er fornøyd med ansettelsen av Roy Hodgson.

- Jeg mener det er en stor ansettelse av klubben, og jeg føler meg sikker på at vi kan komme oss over dette, og at det vil gå bra, avsluttet Carra.