Carragher berømmer Gerrards allsidighet

Carragher mener Gerrard kan spille minst like godt som andre i ankerrollen på midtbanen. Landslagskapteinen var fremragende mot USA. Carragher ser fem i mot fire-fem lærerike uker.

Steven Gerrard scoret Englands mål i 1-1-kampen mot USA på lørdag, og Jamie Carragher mener Steven Gerrard kan spille fremragende i ankerrollen på midtbanen. Landslagkapteinein viste oppofrende spill med avgjørende taklinger og brytninger.
- Det er en flott prestasjon å være kaptein for landet ditt i VM, og jeg synes Stevie var fremragende. Det var ikke bare på grunn av målet, men han gikk også inn i taklinger. Noen ganger sier folk at Stevie og Frank Lampard ikke kan spille i den rollen, men Stevie kan spille i ankerrollen like bra som noen andre i verden, uttaler Carragher til Press Association.

- Han kan spille høyreback, bak spissen, sentral midtbane og angrep. Noen ganger er det et problem for oss fordi han kan spille i så mange ulike posisjoner. Han går foran som leder, og det var det han gjorde mot USA.

Carragher selv slet med farten til Jozy Altidore og var redd for å gå inn i en avgjørende takling fordi han hadde gult kort fra før.
- Det var godt spilt av ham (Altidore), men jeg kom trolig litt for nær ham. Jeg hadde fått gult kort tidligere, så jeg kunne ikke sette inn den taklingen fordi jeg var redd for å bli utvist.

Carragher ser frem til resten av VM og jobbe sammen med Fabio Capello.
- Det er en læringskurve for meg. Jeg er 32 år nå, men jeg slutter aldri å lære. Han har vært en av toppmanagerne de seneste 15 til 20 årene, så jeg tror vi vil lære mye av ham de neste fire eller fem ukene.

- Det er tilsvarende arbeidsmåte som Rafa egentlig, så jeg er vant til det, og jeg tror spillerne ønsker slik intensitet.