Carragher ekstra motivert

Jamie Carragher innser at VM i Sør-Afrika er kanskje hans siste internasjonale mesterskap for England. Det gir ham ekstra motivasjon. Han og Steven Gerrard i nye filmroller.

Jamie Carragher er den eldste utespilleren i Englands tropp, og 32-åringen vet at dette helt sikkert er hans siste VM-sluttspill.
- Jeg tror det gir deg ekstra drivkraft å vite at dette er ditt siste oppdrag, uttaler Jamie Carragher ifølge Liverpoolfc.tv.

- Hvis du ønsker å se deg selv som VM-vinner når karrieren er over, så gir deg deg et ekstra incitament.

- Det er mange spillere i troppen rundt 30 år. Om fire år vil vi være i midten av tredveårene, og det vil nok være vanskelig å fortsat være i Brasil. Jeg tror mange av spillerne innser det. Det er kanskje siste mulighet.

Carragher ble byttet inn for Ledley King i pausen mot USA. Nå håper Liverpools visekaptein å spille fra start for den skadede Tottenham-spilleren mot Algerie.
- Jeg kom med i troppen, men jeg innså at jeg ikke ville være førstevalget. Jeg var ikke sikker på om jeg ville komme på banen og spille i VM.

- Jeg liker det faktum at jeg kom inn og fikk 45 minutter. Forhåpentligvis kan jeg spille litt mer. Den første kampen i VM er stor. Jeg ble henrykt over å få være involvert der.

- Det er ikke lett å komme inn i en VM-kamp i pausen. Jeg synes vi var litt uheldige som ikke fikk med oss tre poeng til slutt.

- Den første kampen er alltid veldig tøff. Men i de tre mesterskapene vi har gjort det best – i 1966, 1990 og 1996 – vant vi heller ikke den første kampen, så det er noe positivt å ta med seg.

- Målet er å komme videre fra gruppen, forhåpentligvis å bli gruppevinner, noe som fortsatt er målsettingen.

- Det ville vært flott med tre poeng mot USA. Alle innser at det er vedlig viktig å ikke tape den første kampen. En god seier mot Algerie blir viktig.

England møter Algerie i Cape Town klokken 20.30 i kveld. Oppgjøret sendes direkte på TV2, svensk TV4 og dansk TV2.

Gerrard og Carragher i nye filmroller
Wirral News melder at Steven Gerrard og Jamie Carragher skal ha roller i en fotballrelatert britisk film kalt ”Will”. Filmen handler om den 11-årige Liverpool-supporteren Will, spilt av Perry Eggelton, som får sjansen til å reise til Champions League-finalen 2005 i Istanbul. Filmen er under produksjon og skal være klar neste år. Det vil være andre gang Gerrard og Carragher er med i en fotballfilm. Duoen hadde også hver sin rolle i ”Fifteen Minutes That Shook the World”, også den handler om Liverpools Champions League-triumf i Istanbul.