Carragher forberedt på kald mottagelse

Jamie Carragher er tilbake på landslaget etter tre års fravær, men har ingen problem om det det blir piping fra tribunen. Steven Gerrard glad for å ha carragher tilbake. Fernando Torres mer populær enn Gerrard.

Jamie Carragher er fullstendig klar over at kanskje ikke alle England-fans er like glade for å se ham tilbake på landslaget. 32-åringen trakk seg fra videre spill med de tre løvene på brystet i 2007. Liverpools visekaptein er ikke overrasket om han for en kald mottagelse når England møter Mexico i treningskamp på Wembley i morgen.
- Bedre spillere enn meg har blitt pepet på av supportere. Hvis det skjer, har jeg ingen problemer med det, uttaler Carragher til Daily Telegraph.

-  Jeg at at dersom Liverpool hadde en spiller som forlot klubben og kom tilbake tre år senere, så ville det være supportere som ikke ville være fornøyde med ham.

- Slikt kan ta litt tid, så jeg vil forstå om reaksjonen på Wembley ikke blir så fantastisk.

Steven Gerrard er imidlertid svært glad for å ha lagkameraten tilbake på landslaget, og avslører at han hadde en finger med i spillet for å overtale Carragher.
- Jeg la ned mye arbeid! Jeg snakket med Jamie hele tiden, helt fra han tok avgjørelsen om å trekke seg fra troppen.

- Jeg ønsket å ha Carragher her fordi han er en topp spiller, men fra et personlig perspektiv er det hyggelig fordi han er en god venn.

Torres mer populær enn Gerrard
Liverpool FC melder om at det er mest populært å ha Torres' navn bak på den nye hjemmedrakten. 42% har valgt å trykke Torres på ryggen. Deretter følger Steven Gerrard med 34% og Jamie Carragher med 4,2%.

Topp 10

Torres - 42
Gerrard - 34
Carragher - 4,2
Mascherano - 3,5
Agger - 2,6
Aquilani - 2,4
Johnson - 2,3
Reina - 2,2
Kuyt - 1,9
Maxi - 1,7