Carragher gir ikke opp 4.plassen

Liverpool må vinne kampene fremover og ta vare på mulighetene når lagene rundt avgir poeng. Tøff oppladning med to kamper tidligere i uken. Benítez gir ikke Insúa skylda for baklengsmålene.

Liverpools sjanser til å ende blant de fire beste i Premier League ble vesentlig svekket etter 1-2-tapet mot Manchester United på Old Trafford i går. Liverpool ligger fire poeng bak Tottenham som har én kamp mindre spilt. I mellom ligger Manchester City som har to kamper til gode på Liverpool. Dessuten er Aston Villa kun ett poeng bak de røde, men Birmingham-klubben har også to kamper mindre spilt. Jamie Carragher nekter imidlertid å gi opp kampen om 4.plassen.

- Vi må bare hente oss inn så raskt som mulig fra dette og få til en rekke med seirer, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Vi spilte mot et topplag i går, og spilte jevnt med dem. Det var veldig skuffende å tape ettersom det ikke skilte mye mellom lagene.

- Det ble ikke skapt så mange sjanser, men vi tapte og må komme oss videre. Dette var den vanskeligste kampen vi har før sesongen er slutt.

- Selvfølgelig tror vi at vi fortsatt kan tette luken. De vil begge få vanskelige perioder. Vi må sørge for at vi tar maksimalt med poeng når det skjer.

- Kanskje det bli mer kritikk mot oss nå. I en klubb som Liverpool er presset aldri borte. Det har blitt vanskeligere, men vi har fortsatt mange poeng å spille om.

- Vi gjorde det bra til et visst punkt, men vi spilte sist mandag, så igjen på torsdag og deretter måtte vi komme inn i denne kampen, påpeker Carragher.

- Spillerstallen har av en eller annen grunn ikke vært sterk nok, men det var likevel mye å be om å komme hit etter den perioden, spesielt ettersom United hadde hele uken til å forberede seg.

Det store samtaleemnet etter United-kampen var det tvilsomme idømte straffesparket og om Javier Mascherano burde vært utvist.

- Det var aldri utvisning. Forseelsen fant sted utenfor boksen, og jeg tror jeg ville ha nådd over! Pepe (Reina) var uheldig da han reddet straffesparket. Returen gikk tilbake til ham (Rooney), kommenterte Carragher.

- Felles defensivt ansvar
Emiliano Insúa hadde ingen god dag på jobb. Begge Manchester Uniteds mål kom etter oppbygging på Liverpools venstre side, men Rafael Benítez vil ikke å legge skylden på 21-åringen.

- Vi må stoppe innlegg dersom vi kan, men vi må også være oppmerksom på spillere som kommer inn i feltet, uttaler Benítez til Liverpool Echo.

- Som lag må vi håndtere disse situasjonene. Vi må dele ansvaret. Vi kan også snakke om vi kan eller bør skape mer?