Carragher har tro på avansement

Suspenderte Carragher tror England vil klare brasene mot Slovenia. Forståelig at fansen piper. Dirk Kuyt mener Spania fortsatt er favoritt til VM-triumf. Mark Lawrenson råder del Bosque til å bruke Torres fra start.

England må vinne mot Slovenia på sankthansaften for å være sikker på plass i 1/8-finalen. Jamie Carragher er suspendert, men tror Steven Gerrard & co skal klare oppgaven.
- England har kommet tilbake fra tilsvarende situasjon tidligere, uttaler Jamie Carragher ifølge Liverpoolfc.tv.

- Noen av de første minnene jeg har fra da jeg så fotball som guttunge var VM i 1986 og 1990. Folk ser tilbake på de turneringene og sier at vi gjorde det bra. Men jeg husker at mange kritiserte laget etter de to første kampene.

- England viste begge ganger at det ikke er hvordan man starter turneringen, men hvordan man spiller i de senere rundene. Det er derfor vi er desperate etter å forbedre oss og legge de to kampene bak oss.

- Jeg forventet at den første kampen mot USA skulle bli vaklende, men det er ikke å komme bort i fra det faktum at det var skuffende mot Algerie.

- På en artig måte så tror jeg dette vil hjelpe oss dersom vi kommer oss ut av denne situasjonen. Noen ganger når du bare har én sjanse, er det et momentum som bygger seg opp og lagånden blir sterkere.

- Vi er alle desperate etter å gå videre, akkurat som supporterne. Jeg har fortsatt tro på det, og jeg vil få sjansen til å spille i cuprundene. Noen ganger får du mer ut av oss som lag desto større kampene blir.

- Vi vet nøyaktig hva vi må gjøre. Effektivt sett så har cupspillet begynt nå

- Det er ingen grunn for oss til å spille med frykt. Det er de samme spillerne som spilte bra i kvalifiseringen. Reproduserer vi den formen, vil vi snu denne situasjonen.

England-supportere pep mot spillerne etter kampen mot Algerie. Carragher har full forståelse for situasjonen.
- Jeg føler at supporterne på stadion var berettiget til å pipe mot laget. Jeg har aldri hatt problemer med det.

- Jeg synes bestandig at fansen bør støtte laget under kampene, men etterpå har de rett til å la oss få vite når de ikke er fornøyde.

- Det er ikke akkurat som at de har reist rundt hjørnet for å følge oss. Vi er på den andre siden av verden. De har betalt mange penger og lagt ned mye innsats for å komme og se oss gjøre det bra. Vi må gi dem noe å juble for.

- Jeg synes vi må applaudere støtten fansen har gitt oss og sørge for at vi er her litt lenger.

- Spania er fortsatt favoritt
Dirk Kuyt mener Spania fortsatt er favoritt til å vinne VM selv etter tapet mot Sveits.
- Jeg snakket med dem etter Sveits-kampen fordi det var et stort sjokk for dem. Nå må de respondere på den rette måten, uttaler Kuyt ifølge Daily Mirror.

- Men de vil komme greit gjennom gruppespillet. Etter min mening er de fortsatt favoritt til å vinne VM.

- Bruk Torres
Liverpool-legenden Mark Lawrenson oppfordrer Spanias landslagssjef Vicente del Bosque til å bruke Fernando Torres fra start mot Honduras i morgen.
- Det var et fantastisk resultat for Sveits mot Spania, uttaler Lawrenson ifølge Liverpoolfc.tv.

- Men Spania skapte likevel flere sjanser på onsdag enn noe annet lag. Det er derfor Torres må starte kampene fra nå av. Torres har evnen til å sette sjanser.

- Jeg tror fortsatt at Spania går videre, og de kan vinne mesterskapet, men de må sette inn Torres så fort som mulig.