Carragher med tro på avansement

Jamie Carragher har tro på at Liverpool skal klare å ta seg til finalen i Europa League selv etter 0-1 i den første kampen mot Atlético Madrid.

Liverpool har et 0-1-tap å snu dersom de skal spille finale i Hamburg 12.mai. Det er tilsvarende situasjon som etter første møtet med Lille og Benfica.
- Det å måtte komme tilbake fra å ha ligget under var ikke noe vi planla, men vi har klart det de seneste to rundene. Vi vet nøyaktig hva vi skal gjøre, uttaler Jamie Carragher ifølge Liverpoolfc.tv.

DEBATT: Før kampen Liverpool-Atletico Madrid

- Det kommer til å bli en tøff kamp. Atlético vet at vi vil trenge tre mål dersom de får et bortemål. Det er hva de vil være ute etter, så det er opp til oss å forhindre det.

- Vi har bestandig troen når returkampen er på Anfield, uansett hvordan det har gått i den første kampen. Hvis vi spiller så bra som vi kan på en normal e-cupkveld, har jeg tro på at vi kan gå videre.

- Supporterne vil skape en flott stemning, Jeg er sikker på Anfield vil gynge fra kampens begynnelse. Det er opp til oss å dra nytte av det.

- Det er lange 90 minutter, og vi må være tålmodige, men vi må spille som normalt i en e-cupkamp på Anfield, som er å sette motstanderen under press og spille i høyt tempo. Forhåpentligvis vil det være nok.

- Mange av supporterne kunne ikke komme til den første kampen av ulike årsaker, men jeg er sikker på at de er klare for i kveld, akkurat som vi er.

En scoring i det 9.minutt var det eneste som skilte lagene på Vicente Calderon i forrige uke.
- Jeg synes ikke vi kan være så fornøyd med hva vi prestere i den første kampen. Vi forventet å spille bedre enn det. Men å ha spilt slik og bare tapt 0-1, ville jeg trolig ha tatt det på forhånd.

LAGUTTAKKONKURRANSEN: Liverpool-Atletico Madrid

- Vi ville ha forventet å skape noen flere sjanser, og vi måtte betale for en treg start. Det behagelige er at det bare er 0-1 og alt å spille for. Hadde det vært 0-2, ville det vært veldig vanskelig.

- Det er fortsatt mye igjen av oppgjøret. Vi har gjort det vanskelig for oss selv hele veien i Europa League denne sesongen, og ligget under før møtet på Anfield.

- Men vi har alltid klart å komme videre. Forhåpentligvis går det slik igjen og en ny, flott e-cupkveld.