Carragher og Maxi på bedringens vei

Liverpool Echo tror Jamie Carragher og Maxi Rodriguez rister av seg skadene de pådro seg mot Chelsea i tide til å spille bortekampen mot Hull på søndag. Sesongen er over for Fabio Aurelio.

Ifølge Liverpool Echo er visekaptein Jamie Carragher sterk i troen på at han vil være i stand til å spille sesongens siste ligakamp, borte mot Hull. Scouseren måtte byttes ut i søndagens 2-0 tap for Chelsea, etter å ha tråkket over på sin høyre ankel.

Liverpools medisinske støtteapparat vil undersøke Carragher på nytt i dag. Echo hevder at skaden ikke er alvorlig, og skriver at midtstopperen etter all sannsynlighet blir å finne i startoppstillingen på KC Stadium.

Carragher spilte i helgen sin 629. kamp for Liverpool, og han passerte dermed Bruce Grobbelaar og er nå oppe på sjuendeplass på listen over spillere med flest kamper for klubben. Kampen mot Chelsea var for øvrig hans 52. for sesongen.

32-åringen har misset kun ni av Liverpools siste 227 ligakamper, og dersom han spiller mot Hull vil han passere Alan Hansens 434 ligakamper. Dermed vil han kun ha åtte mann foran seg på listen over de med flest ligakamper for klubben.

- Målet mitt foran hver sesong er å spille minst 50 kamper, så jeg er glad jeg har nådd det målet igjen, sier Carragher til Echo.

- Du måvære heldig og unngå skader skal du klare slikt, og jeg har heldigvis ikke vært mye skadeplaget i løpet av min karriere, legger han til.

- I en toppklubb som Liverpool er det alltid spillere som ønsker å ta plassen din, så å spille 50 kamper i sesongen her er noe jeg er stolt av.

Echo skriver at Liverpools sportslige ledelse også er optimistiske i forhold til Maxi Rodriguez og spill mot Hull. Argentineren pådro seg en lyskeskade mot Chelsea. Fem dager til å kurere skaden skal være nok, og manager Rafael Benitez tror ikke skaden er alvorlig.

En mann som definitivt ikke kommer til å spille mot Hull er Fabio Aurelio. Brasilianeren har ikke vært på banen siden 2-1 seieren over Blackburn 28.februar. Man hadde opprinnelig håp om at venstrebacken ville komme i spill igjen før sesongen var over, men Echo har fått bekreftet at så ikke vil skje.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.