Chamakh til besvær

Arsenal skal være i ferd med å vinne drakampen mot Liverpool om Bosman-spilleren Marouane Chamakh, noe som skal forarge Rafael Benitez.

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC vil få slite med å vinne Marouane Chamakhs gunst igjen, etter at Bordeaux-spissen ser ut til å velge Arsenal som sin nye klubb fra sommeren av.

Rafael Benitez har lenge ønsket seg den marokkanske landslagsspilleren, og Chamakh skal ha vært hans fremste transfermål for sommeren, ifølge Echo.

Liverpool så lenge ut til å være i førersetet for å sikre seg Chamakh. Spillerens rådgivere skal ha antydet at de ønsket at Chamakh gikk til Liverpool heller enn til Arsenal, men trass i Benitez' iherdige forsøk virker det nå som spilleren er på vei til Emirates Stadium i stedet.

Echo hevder at Liverpool fortsatt vil forsøke å overbevise Chamakh om å velge Anfield-klubben, men det er nå lite trolig at spilleren gjør helomvending igjen.

Benitez skal ha brukt mye tid og energi på å sikre seg Chamakh, og at spilleren nå ser ut til å glippe skal være svært frustrerende for manageren. Benitez skal ved slutten av januarvinduet ha vært så godt som sikker på at han snart kunne annonsere signeringen av Chamakh på fri transfer.

Journalisten Matt Hughes i The Times hevder at det er Liverpools toppledelse som skal ha latt overgangen dra ut i langdrag, da de har stilt seg tvilende til å innfri noen av Chamakhs kontraktsmessige krav.

Hughes skriver at Benitez hadde forventet kjappere forhandlinger nå som Christian Purslow har erstattet Rick Parry, og hevder at manageren nå skal være både forbannet og skuffet over at sendrektighet fra ledelsens side igjen ser ut til å ha kostet ham en signering.