Chelsea byr £70M for Torres?

Flere engelske aviser skriver i dag at Chelsea og Manchester City ligger langflate etter Fernando Torres. Tabloidavisen Daily Mail hevder at Chelsea allerede har hatt samtaler med Liverpool angående Torres.

Daily Mail hevder at Chelsea har kommet med en henvendelse til Liverpool angående Fernando Torres, i håp om å komme Manchester City i forkjøpet. De to pengesterke klubbene er rede til å grave dypt i lommeboka i sine bestrebelser etter å sikre seg Liverpools spissjuvel denne sommeren. Det antydes at Roman Abramovich skal være villig til å legge hele £70M på bordet for å sikre seg 26-åringen.

Avisen påstår at innledende diskusjoner allerede har funnet sted mellom partene, og Sportsmail skriver at disse møtene har vært positive nok til å overbevise Roman Abramovich at han kan utkonkurrere Manchester City i en budkrig om Torres sin underskrift.

Dette er som kjent ikke første gang Chelsea gjør forsøk på å sikre seg Liverpools beste spillere. London-klubben prøvde å lure Liverpool-kaptein Steven Gerrard til Stamford Bridge både i 2005 og 2006, uten å lykkes.