Chelsea uten Malouda

Chelsea må klare seg uten vingen Florent Malouda når London-klubben gjester Anfield. Didier Drogba frykter at Liverpool er i ferd med å finne formen, og tror ikke Chelsea får noen enkel oppgave søndag ettermiddag.

- Det finnes ikke noe godt tidspunkt å besøke Anfield på, da Liverpool er et veldig sterkt lag. De vil forsøke å bruke denne kampen til å få fart på sesongen sin, så vi må være godt forberedt, uttaler Drogba til London Evening Standard.

- Vi ser et annerledes Liverpool nå enn tidligere i sesongen. De har vunnet sine to siste kamper, og selvtilliten deres er bedre. Vi må være forsiktige. Det er sant at vi ikke skal frykte noen lag, men vi kommer til å støte på noen vanskeligheter i løpet av sesongen vi også. I min tid i klubben har Chelsea mot Liverpool vært noe spesielt, og det er alltid en vanskelig kamp. Vi reiser dit for å vinne, men det blir ikke enkelt, gjentar Chelsea-spissen.

Det vil være en strek i regningen for Chelsea at de må klare seg uten vingen Florent Malouda i søndagens kamp. Franskmannen, som står bokført med sju mål for London-klubben denne sesongen, måtte stå over gårsdagens Champions League-kamp mot Spartak Moskva på grunn av en ankelskade, og vil heller ikke være involvert på søndag  ettersom det har tatt lenger tid å lege skaden enn først antatt.

- Malouda rekker ikke Liverpool-kampen. Han har forstuet ankelen. Det er ikke noe alvorlig problem, men han vil ikke være i stand til å spille mot Liverpool. Forhåpentligvis blir han skadefri i løpet av neste uke, kommenterer Chelsea-manager Carlo Ancelotti.

Michael Essien, som ikke spilte mot Spartak Moskva på grunn av en tåskade, vil imidlertid rekke Liverpool-kampen. Kaptein John Terry, som ble hvilt mot russerne, vil også være tilbake i aksjon på søndag. I tillegg er Frank Lampard, som tidligere rapportert, tilbake i full trening etter en brokkoperasjon, og kan få en plass i startelleveren.

- Vi håper å ha Frank tilbake på laget snart. Han vil gjøre oss enda sterkere, uttaler Ancelotti.