Clemence opprørt over Hodgson-kritikken

Liverpool-legenden Ray Clemence er opprørt over at deler av fansen allerede ønsker Roy Hodgsons hode på et fat.

Deler av The Kop ropte takfast «Dalglish, Dalglish» helt på tampen av søndagens kamp mot Blackpool. At supporterne allerede nå vender ryggen til Roy Hodgson faller keeperlegenden Ray Clemence tungt for brystet.

- Det er nesten helt utrolig at folk stiller spørsmålstegn ved managerens posisjon etter bare to-tre måneder i klubben. Hodgson har vært manager og trener på høyeste nivå i en årrekke. Han fikk Sveits til å overprestere med sin organisering og sine taktiske kunnskaper. Han har vært trener i flere europeiske land. Han fikk Fulham til å fremstå som et utmerket lag, og tok dem høyere enn de noen gang tidligere hadde vært i klubbens historie, poengterer Clemence til Press Associtation.

. Hvorfor skulle ikke en kar som han få sjansen i Liverpool? Men han befinner seg i en posisjon som er langt fra ideell. Jeg tror Roy vet bedre enn meg hvilke endringer som må gjøres i Liverpool, men han virker å være bundet både på hender og føtter. Og nå vil han være det frem til jul.

- Inntil klubben får orden på eiersituasjonen og hvor pengene skal komme fra, vil det være vanskelig i 3-4 måneder.

- Problemet er at supporterne er forvirret de også. De har protestert mot eierne så lenge nå, uten at amerikanerne har vist tegn til å trekke seg ut. Så hva gjør de nå? De tar manageren i stedet.

- Det er trist, for Liverpool-fans har opp gjennom årene, etter min mening, alltid vært de mest lojale supporterne. Det er bare å sammenligne antall managere som har vært i klubben opp gjennom årene med tilsvarende tall for andre klubber.

- Roy bør gis en sjanse, og alle forandringene som kreves kan ikke gjøres på tre måneder.

Clemence sier at det smerter ham å se Liverpool FC i den situasjon klubben befinner seg nå.

- Jeg elsket tiden jeg hadde i Tottenham. Overgangen dit var det beste som kunne ha skjedd meg på den tiden. Jeg hadde 12 flotte år der som spiller og trener, lærte mye, og jeg ville trolig ikke vært i den posisjonen jeg er i dag uten å ha dratt til Spurs.

- Men dersom jeg blir presset til å gi et svar, må jeg si at Liverpool er klubben min. Jeg hadde en fantastisk spillerkarriere der, fansen var utrolig bra mot meg, og det er de fortsatt når jeg reiser tilbake dit. Jeg elsker Liverpool by og jeg elsker Liverpool FC. Det er forferdelig å se tilstanden i klubben for øyeblikket, og jeg håper de kommer tilbake til toppen av engelsk fotball så fort som mulig. Jeg mener det er der de hører hjemme.