Coady i ekstase

Liverpoolgutt og England U17-kaptein Coady er i ekstase etter å ha løftet U17 EM-troféet for England. Ayala tror på Fransisco Duran. Rio Ferdinand tror Gerrard og Lampard kan spille i lag på midten.

17 år gamle Conor Coady er kaptein for England U17, og var gutten som fikk løfte troféet etter at Englands unggutter slo Spania 2-1 i U17 EM-finalen på søndag. Dette var første gang England har vunnet noe som helst på herresiden siden Robbie Fowler og England U18 vant U18 EM i 1993.

- Jeg er bare glad for alt som har skjedd. Det er helt utrolig, jeg kan ikke tro at vi har klart det. Å løfte det troféet var bare helt utrolig. Det er alt jeg har drømt om, og jeg er så stolt over å ha gjort det, sier scouseren til Liverpoolfc.tv.

- Jeg gikk opp, tok folk i hendene, og fyren ga meg troféet. Jeg tenkte at jeg bare måtte få løftet det opp, så jeg kysset pokalen og fikk løftet det opp i lufta. Jeg har elsket hvert minutt av turneringen, og å være kaptein i tillegg gjør meg bare glad. Det har vært en flott erfaring for oss alle, og jeg tror det vil hjelpe oss som spillere om noen år.

En annen Liverpool-spiller som var med på laget da England U17 vant mesterskapet i Liechtenstein var Andre Wisdom. Han scoret mål i begge ender i finalen.

- Spania har et veldig offensivt lag, med noen av de beste spillerne i verden på vår alder. Det å spille mot dem var en stor opplevelse. Målet deres tok en liten retningsforandring i meg, men det var glemt med en gang det skjedde, fordi det er slikt du må gjøre når du er forsvarer. Da ballen kom inn fra Josh sitt hjørnespark, tenkte jeg bare at jeg måtte treffe ballen, og jeg er bare veldig glad for laget. Jeg scorer ikke mange mål, men jeg har scoret i mitt livs største kamp, så jeg føler jeg gikk litt gal. Å vinne dette troféet er det største jeg har gjort i denne sporten. Vi har vært bortreist i tre uker, trent hardt og spilt godt, og dette er hva vi har klart. Det er utrolig, sier Wisdom til klubbens offisielle sider.

Ayala tror på landsmann
Daniel Ayala tror at landsmannen Fransisco Duran kan få sitt gjennombrudd neste sesong. Duran har slitt med voldsomme skadeproblemer siden han kom til klubben for tre år siden.

- Jeg synes det er mange gode spillere på reservelaget. Spesielt vil jeg nevne Fransisco Duran, og det er flere andre jeg også tror kan få sitt gjennombrudd, sier Ayala til Liverpoolfc.tv.

- Dessverre har Fransisco vært veldig uheldig med skader, men han er en veldig god fotballspiller, og er veldig flink med ballen. Han er også en venn av meg utenfor fotballbanen, sammen med Emmanuel Mendy, avslutter den høyreiste forsvarsspilleren.

- Gerrard og Lampard kan spille sammen
Senere i dag skal Fabio Capello offentliggjøre sin 23-mannstropp for fotball-VM i Sør Afrika. En av de største samtaleemnene med tanke på det engelske landslaget de siste årene har vært om landets midtbanestjerner Frank Lampard og Steven Gerrard kan spille sammen på midten. Tidligere har det fungert dårlig, men kaptein Rio Ferdinand mener det vil være en god løsning.

- Jeg har aldri vært i tvil om at de kan spille sammen. De gjorde det mot Japan, og det fungerte bra og så skummelt ut. Gode spillere kan spille hvor som helst og med hvem som helst. Vil manageren bruke dem sammen? Vi får bare vente og se, men det ville ikke vært noe problem om han gjorde det mot USA, sier Ferdinand til SkySports.