Coady i syvende himmel

Conor Coady smiler fortsatt fra øre til øre etter at han som kaptein ledet England U17 til EM-seier i Liechtenstein nylig.

- Det var en utrolig følelse å vinne turneringen. Spesielt fordi jeg var kaptein, forteller Coady til Liverpoolfc.tv.

- Jeg visste ikke at jeg skulle være kaptein før turneringen var i gang. Det er mange kvalitetsspillere på laget, så jeg var heldig som ble utpekt, legger han til.

- Jeg måtte stå over første kamp i turneringen, mot Tsjekkia, fordi jeg var suspendert. Men i neste kamp kom jeg inn som kaptein, og så meg ikke tilbake etter det.

- Jeg synes guttene gjorde det veldig bra mot et godt lag i åpningskampen. De var tålmodige og fikk et godt resultat til slutt. I neste kamp møtte vi Hellas, og jeg var henrykt over å være tilbake på laget. Vi slo Tyrkia 2-1. De var veldig godt organisert, men igjen var vi tålmodige og viste karakterstyrke ved å vinne etter å ha blitt liggende under.

- I semifinalen slo vi Frankrike, og det var en meget god prestasjon som jeg fikk være en del av. Det var en fantastisk følelse å nå finalen.

Spania var finalemotstander, og kvelden før kampen fikk troppen en DVD-hilsen fra Steven Gerrard.

- Kvelden før finalen så vi en DVD der Stevie og Wayne Rooney fortalte oss at vi hadde gjort det strålende ved å komme til finalen. Det ga oss alle et stort løft. Vi fikk høre at DVD’er fra alle kampene våre hadde blitt sendt til Fabio Capello, som ønsket å se dem. Det var tydelig at Steven og Wayne også hadde sett dem. Det ga oss som sagt et stort løft foran finalen.