Cole fikk nummer 10

Joe Cole har nå offisielt signert kontrakten, og vil spille med draktnummer 10 neste sesong. Dermed er Jovanovic foreløpig uten draktnummer, etter å ha blitt gitt 10-eren tidligere i sommer. Oppdatert.

Liverpool FC bekrefter nå at Joe Cole har passert den obligatoriske medisinske testen, og underskrevet fireårskontrakten med klubben.

Det har tidligere blitt spekulert i om Cole vil få draktnummer 7, som har stått ledig siden Robbie Keane forlot porten på Anfield, men han får altså nummer 10. Det samme draktnummeret som han spilte med i Chelsea. Dette til tross for at det var draktnummeret Milan Jovanovic ble tildelt for en uke siden. Serberen står foreløpig uten nytt draktnummer, men mange vil forvente han får nummer 11 så snart Albert Riera fullfører sin overgang til Olympiakos.

Oppdatert: I følge Liverpool-supporter Olav Rosvold, som har vært å sett på treningene i Sveits, spilte Milan Jovanovic med nummer 14 på treningstrøyen. Det samme nummeret som han bruker for det serbiske landslaget.