Cole spent på fremtiden

Joe Cole sa på pressekonferansen etter dagens presentasjon på Anfield at han er spent på den kommende sesongen, og at han gleder seg til å ta på seg den røde drakten og komme i gang med å spille kamper.

På dagens pressekonferanse ble Liverpools nysigneringer Joe Cole, Danny Wilson og Milan Jovanovic vist frem. Man har allerede hørt han si det i intervju tidligere, men han repeterte foran pressekorpset at han gledet seg til utfordringen med å spille for de røde.

- Jeg pratet med manageren og med Christian Purslow. Størrelsen på klubben er gigantisk. Jeg gleder meg, og har pratet med Steven, Carragher og Johnson, og jeg gleder meg bare til fremtiden i klubben, og til å ta på meg Liverpool-drakten. Dette er spennende tider for meg.

Han fikk også spørsmål om Arsenal og Tottenham, som han droppet for å komme til Merseyside.

- Jeg ønsker ikke prate om noen andre klubber. Jeg er Liverpool-spiller nå og ønsker bare å tenke på fremtiden. Med klubben så sier det seg selv, med alt den har oppnådd. Folkene rundt her har gjort at jeg har følt meg veldig velkommen, og jeg har trivdes de første dagene på trening. Nå ønsker jeg bare å bli fysisk klar og å få spilt kamper. Kose meg med fotballen og få hjulpet denne klubben med å vinne troféer.

- Jeg gleder meg til å jobbe med Roy, og synes han over de siste 2,5 årene har vist hvilken fantastisk manager han er. Det var viktig for meg at jeg gikk til en klubb hvor jeg følte at manageren ønsket meg, og jeg ser frem til å komme i gang.

Cole fikk spørsmålet om hvordan det var for han å flytte ut fra London for første gang.

- Spillere reiser verden rundt for å komme videre i sin karriere. For meg er det bare et par timer opp på motorveien. Det er ingen stor sak, og familien min gleder seg veldig til det. Alle bare gleder seg til de første kampene, avsluttet Cole.