Comeback for Duran og Bruna?

John McMahon og hans reservelag møter Tranmere til semifinale i Liverpool Senior Cup i ettermiddag. Da kan det være duket for etterlengtet comeback for Duran og Bruna.

På grunn av dårlige spilleforhold har det blitt mange avlysninger og utsettelser for John McMahons reservelag i år. Laget har kun spilt tre kamper i 2010. Treneren innrømmer at det har vært frustrerende.

- Det har vært veldig vanskelig. Du trener hver dag for å forberede deg til neste kamp, så det har helt klart vært frustrerende at vi ikke har kunnet spille. Du føler at du får til det du ønsker, men så får du en kamp avlyst. Det er frustrerende for guttene. Du må starte på nytt, for å holde moralen høy, så det har vært en rar situasjon for oss, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

Treneren tror spillerne hans vil gjøre det godt når de nå først får spilt en fotballkamp.

- Det har vært vanskelig å holde guttene fokuserte, men vi merker nå at de er litt spente når de vet at en kamp nærmer seg. Vi får krysse fingrene for at vi klarer å spille en god kamp. Det vil bli en god test for oss. Jeg vet fra min tid der at de har et godt opplegg og noen gode spillere.

McMahon har nå Duran og Bruna tilgjengelige for første gang på lenge.

- Den eneste skaden vi har er på Zsolt Poloskei. Det er en langtidsskade, men utenom det har vi Bruna tilgjengelig igjen, så vi håper han kan bli involvert. Vi må åpenbart klare oss uten Nathan Eccleston som er utlånt til Huddersfield, og Dani Pacheco som er på landslagssamling. Men vi har Francisco Duran tilbake etter å ha vært lenge ute med skade, så det vil bli fint å se han spille fotball igjen.