Crewe U18 - Liverpool U18 3-0

Et slitent juniorlag klarte ikke å følge opp den flotte 5-1-seieren mot Leicester i FA Youth Cup, men tapte hele 0-3 borte mot Crewe i dag. lauri Dalla Valle nærmest nettkjenning for de røde.

Rodolfo Borrells mannskap var litt medtatte etter den flotte 5-1-seieren mot Leicester i 4.runde av FA Youth Cup på tirsdag. Crewes juniorlag spilte virkelig god fotball på eget gress.

Lauri Dalla Valle kom nærmest scoring for bortelaget da han headet over tverrligger, mens "The Railwaymen" nettet hele tre ganger på keeper Chris Oldfield.

- Vi var slitne, men vi skal ikke komme med unnskyldninger, uttaler Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Det handlet ikke om at vi spilte dårlig ettersom vi spilte ganske bra og hadde noen gode angrep. Så å tape 0-3 var litt vanskelig å akseptere.

Tom Ince og Michael Ngoo, to av målscorerne fra tirsdag, startet på benken, men ble byttet inn ved pause. Alex Cooper var tilbake fra skade da han kom innpå i det 68.minutt.

Tapet førte til at Crewe gikk forbi Liverpool på tabellen, og dermed ligger Liverpool ligger helt sist i Premier Academy League, gruppe C.

Liverpools lag: Chris Oldfield, John Flanagan, Jack Robinson, Stephen Sama, Matty McGiveron, Conor Coady, Andre Wisdom (Tom Ince 45), Craig Roddan (Alex Cooper 68),  Lauri Dalla Valle, Krisztian Adorjan (Michael Ngoo 45), Christopher Buchtmann.
Ubenyttede reserver: Deale Chamberlain, James Ellison.