CSKA: - Ikke interessert i Riera

CSKA Moskva skriver på sin nettside at de er overrasket over å bli nevnt som en mulig ny klubb for Riera. Liverpool Echo mener det er lite trolig at Riera er med i Liverpools tropp mot Sunderland.

Velrenommerte og vanligvis godt informerte The Guardian skrev tidligere i dag at CSKA Moskva har fått et bud på £6M akseptert for Albert Riera.

Den russiske klubben har lagt ut en uttalelse på sin nettside der det fremkommer at de er overrasket over å bli nevnt som en mulig ny klubb for Albert Riera:

"Hærens klubb (CSKA Moskva) er overrasket over å høre (fra media) at de er kandidat til å signere Liverpools spanske midtbanespiller Albert Riera. Vi vet om lignende tilfeller der CSKA har blitt  anbefalt for en fotballspiller som søker ny arbeidsgiver."

"Men til dem som prøver å skape ekstra interesse for spilleren, kan vi gi råd (det er gratis!). For å oppgi en interessert part vil vi si Barcelona eller Manchester United. Forresten vil dette være mer interessant for dem som elsker rykter."

Stikk i strid med The Guardian skriver Dominic King i Liverpool Echo at Albert Riera ikke vil være tilbake på Melwood før senere i uken. Han kommer trolig ikke til å være i troppen til oppgjøret mot Sunderland, og hans fremtid i klubben ser ikke lys ut.