Dalglish som midlertidig manager?

Dominic King, som nylig forlot Liverpool Echo til fordel for Daily Mail, hevder at bare en seier mot Bolton på lørdag vil redde skinnet til Roy Hodgson. King påstår at Liverpools eiere har sett seg ut Kenny Dalglish som en midlertidig erstatter for Hodgson dersom det blir poengtap i den kampen.

Liverpool FC skal ifølge King i kveld ha følt seg nødt til å benekte rykter om at Roy Hodgson allerede har fått sparken.

- Dersom tålmodigheten til Fenway Sports Group med Hodgson tar slutt, er Kenny Dalglish et naturlig valg som midlertidig manager. Etter en slik midlertidig oppgave er det ventet at Dalglish vil få en plass i Liverpools styre så snart en ny permanent manager blir funnet, skriver King.

King hevder videre at Damien Comolli har fått ansvaret med å identifisere den nye Liverpool-manageren. De nye eierne ønsker å stå på godfot med supporterne, noe som synes å medføre at Hodgson nå lever på lånt tid.

Selv om Kenny Dalglish kan få en rolle som midlertidig manager, skal verken han eller Hodgsons forgjenger, Rafael Benitez, være aktuelle for en permanent rolle som Liverpool-manager igjen under de nye eierne, ifølge King.