Darby i toppsjiktet

Stephen Darby spilte hele kampen da Swindon utlignet i sluttsekundene mot lederlaget Norwich i League 1. 90 minutter også for Dean Bouzanis og Mikel San Jose.

Av Liverpools utlånsspillere var Stephen Darby med fra start da Swindon reddet 1-1 med en utligning helt mot slutten i hjemmekampen mot Norwich. Norwich topper tabellen, mens Swindon er på 4.plass i League 1 og inne på playoff plass i øyeblikket.

I The Championship var David Martin på benken da Derby spilte uavgjort borte mot Sheffield Wednesday.

Dean Bouzanis fikk en travel ettermiddag i mål for sitt utlånslag, Accrington Stanley, da han var på banen i 90 minutter og måtte slippe inn fire mål mot Rochdale. Foran eget publikum ble det tap 4-2.

Mikel San Jose spilte hele kampen i midtforsvaret da hans Athletic Bilbao spilte 2-2 hjemme mot Getafe, etter å ha hatt en mann mindre i en drøy halvtime.