Dårlig vær skaper kaos

Styret i Premier League vil denne uken møtes for å diskutere det som ser ut til å kunne bli et stort problem angående kampoppsettet. Dårlig vær på balløya har gjort ting vanskelig.

Det dårlige været i England har ført til at syv kamper har blitt utsatt, og det er meldt mer snø i England denne uken, særlig i Nord-Vest. Tidligere denne sesongen har det vært kluss med kampoppsettet på grunn av Champions League. 1/8-finalene vil bli spilt over fire uker, men det at finalen spilles på Wembley er et problem. UEFA insisterer på at ingen lag skal få bruke banen to uker før finalen. FA Cup-finalen spilles 14. mai, og Premier League kamper spilles helgen etter, skriver Daily Mail.

Styret i Premier League er særlig bekymret for Blackpool. Ian Holloways mannskap har hittil fått to kamper utsatt, mot Tottenham og Manchester United, på grunn av den strenge førjulsvinteren. Dersom Manchester United og Tottenham skulle nå langt i Champions League, kan det skape store problemer.

I går kveld foreslo en talsmann for Premier League en løsning på problemene. ”Vår avdeling vil ha eventuelle datoer i tankene, og vi vil samarbeide tett med klubbene for å få nye datoer klare så raskt som mulig”.

Mer dårlig vær kan forårsake mer hodebry for Premier League. Det kan tvinge dem til å sette opp kamper på tidspunkt hvor europeiske kamper skulle vært spilt. Premier League og UEFA har en avtale at dette ikke skal skje hvis mulig. Kun et par ukedager i januar vil da bare være ledig.