De utlånte

Målløst for Alberto Aquilani mot Rafael Benítez' Inter. Poengdeling også for Daniel Ayala og Peter Gulacsi. Tap for Emiliano Insua. Philipp Degen ute med kyssesyken.

Alberto Aquilani spilte 80 minutter i det målløse oppgjøret mellom Juventus og Rafael Benítez’ Inter i Serie A. Den tidligere Liverpool-spilleren Momo Sissoko entret banen da Aquilani gikk av.

Daniel Ayala spilte hele kampen og ble notert i dommerens bok da Hull og Coventry spilte 0-0 på KC Stadium i engelsk Championship.

I divisjonen under voktet Peter Gulacsi målet for Tranmere. Kampen mot Brighton på Prenton Park endte 1-1.

Philipp Degen er for tiden på vei tilbake fra kyssesyken, men det er uklart når høyrebacken kan spille kamper igjen. Han var derfor ikke aktuell for VfB Stuttgart i 1-2-tapet hjemme mot Eintracht Frankfurt.

Galatasaray tapte 1-2 borte mot Karabukspor i tyrkisk Super Lig. Emiliano Insua spilte samtlige minutter, og venstrebacken pådro seg gult kort.

Nabil El Zhar ble byttet inn i det 69. minutt da PAOK Saloniki tapte 0-1 på eget gress mot Aris Thessaloniki i gresk Super League.

Sean Highdale (Oldham) og Deale Chamberlain (Leeds) er ikke i sine respektive lags førstelagstropper.