De utlånte og U17-kvalik

Spearing ubenyttet reserve for Leicester. 90 min for Darby. Uavgjort for Threlfall. Simon kneskadet. Storseier for Wisdom, Coady og Robinson. Tap for Sama. Målløst for Adorjan og Poor.

Jay Spearing satt på benken da Leicester tapte 0-1 borte i Midlands-derbyet mot Derby. David Martin var ikke i kamptroppen til hjemmelaget.

Stephen Darby spilte samtlige minutter for Swindon i 1-0-seieren mot Hartlepool på fremmed gress. Swindon ligger bare ett poeng bak Leeds i kampen om direkte opprykksplass fra League One.

Nathan Eccleston tredje og siste kamp av sin karantene. Huddersfield spilte 1-1 på Galpharm Stadium mot Charlton.

Robbie Threlfall ble byttet ut to minutter på overtid da Bradford City spilte 3-3 hjemme mot Dagenham & Redbridge i League Two.

Divisjonskollega Accrington Stanley tapte 0-2 borte mot Bournemouth. Dean Bouzanis var ubenyttet reserve.

Andras Simon er ikke aktuell for spill i ytterligere to uker på grunn av en båndskade i høyre kne. Hans Cordoba CF vant 2-0 mot lederlaget Real Sociedad i spansk Segunda Divison.

Vincent Weijl var ikke involvert med Helmond Sport i gårsdagens 2-1-seier borte mot SC Excelsior i nest øverste divisjon i Nederland.

I gresk Super League møter Krisztian Nemeths AEK Athen og Charles Itandjes AO Kavala henholdsvis Panionios og Ergotelis i morgen.

Mikel San Josés Athletic Bilbao spiller mot Racing Santander på mandag.

Eliterunde U17-landslag
England U17 åpnet Eliterunden av EM-kvalifiseringen med å knuse Sverige U17 hele 4-0 på Sixfields Stadium i Northampton. Englands keeper ble utvist i det 51.minutt. Conor Coady var kaptein. Både han og Andre Wisdom spilte samtlige minutter. Jack Robinson var ubenyttet reserve. England møter Malta i Burton på mandag, mens Slovakia venter i Northampton skjærtorsdag.

I gruppe 6 tapte Stephen Samas Tyskland 0-1 mot Sveits. Liverpool-stopperen spilte hele kampen. Krisztian Adorjan og Patrik Poor var på banen i samtlige minutter da Ungarn spilte målløst mot Serbia. Ungarerne fikk en mann utvist. Ungarn møter vertsnasjonen Sveits på tirsdag, mens Tyskland tar i mot Serbia.
Stilling: 1. Serbia 4p, 2. Sveits 3p, 3. Tyskland 3p, 4. Ungarn 1p.

Jakub Sokolik er også godt i gang med Eliterunden på hjemmbane. Hans Tsjekkia tapte 0-1 mot Georgia på torsdag. Her spilte Sokolik 1.omgang. I dag ble det 2-1-seier, uten Sokolik, mot Ukraina.  Tirsdag står gruppeleder Nederland på motsatt banehalvdel.
Stilling: 1. Nederland 6p, 2. Georgia 3p, 3. Tsjekkia 3p, 4. Ukraina 0p.

Gruppevinnerne går videre til EM-sluttspillet.