Debut for duo

Roy Hodgson bekrefter at Danny Wilson og Brad Jones debuterer mot Northampton. Kyrgiakos, Agger, Pacheco, Babel og N’Gog vil også få spille.

- Danny Wilson vil spille på onsdag kveld. Soto Kyrgiakos og Daniel Agger vil være de to midtstopperne og Danny vil spille venstreback, sier Hodgson til Liverpools hjemmeside. – Han kom hit som midtstopper, men kan også spille back på samme måten som Martin Kelly kan gjøre det.

- Han er en spiller med stort potensial, en som er veldig komfortabel med ballen.

- Brad Jones har stått på det australske landslaget og har spilt mange kamper for Middlesbrough. Jeg har ingen betenkeligheter angående ham og hva han står for.

- Pepe Reina er en fantastisk personlighet som ønsker å spille hver eneste kamp, uansett om det er på trening eller for LFC, men det er viktig at Brad får denne sjansen. Keepere er en helt spesiell rase. Du må ha en type som er god nok for Premier League, men som også forstår at det er en annen keeper i klubben som trolig er bedre enn ham selv. Du må da se etter en eksepsjonell person og prøve å holde dem i gang så godt du kan. Dette ved å behandle dem med skikkelig respekt på trening, noe som er veldig viktig, og ved å gi dem en sjanse til å spille hvis en slik anledning dukker opp.

- Jeg er også ganske interessert i Dani, sier manageren videre på spørsmål om Dani Pacheco. – Han er en spiller som kom tilbake noe senere enn de andre som følge av EM for U19. Han har imponert på trening og synes å være et interessant fremtidsløfte. Hans muligheter på førstelaget har vært begrensede da han ikke fikk være med til Sveits under pre-season, hvor han uten tvil ville ha fått spilletid.

- Jeg ser virkelig fram til å se ham spille på onsdag kveld, og det er nok en god sjanse for Ryan Babel og David N’Gog til å vise seg fram.

- Dette er en kamp hvor vi definitivt til rotere på troppen etter å ha spilt så mange kamper, og vi har et så tett program fram til neste landslagsopphold. På den andre siden er det en turnering jeg tar veldig seriøst og ønsker å komme langt i.

- Det er et ansvar på de som vil erstatte store navn som Steven Gerrard, Fernando Torres, Pepe Reina og Jamie Carragher, for å nevne fire. Men i rettferdighetens navn har de allerede vist at de kan ta det ansvaret gjennom et par kamper i Europa.

- Slik som vi så i den siste kampen mot Steaua Bucuresti, da kunne en hevde at Jay Spearing var en av de beste på banen. Hvis du aldri hadde gitt ham en sjanse, hvordan kunne du vite at han var i stand til det?