Debut for Suso

Suso vil få sin offisielle debut når Liverpools reservelag møter Newcastle i dag. McMahon tar med en ung tropp. Tom Ince tilbake fra skade. Nikola Saric ute i to måneder.

John McMahon avslører overfor Liverpoolfc.tv at 16-årige Suso vil få sin offiselle debut for reservelaget i kveldens møte med Peter Beardsleys Newcastle i Premier Reserve League.

Jesus Joaquin Fernandez Saenz de la Torre, eller bare Suso som han kalles, mistet forrige ukes kamp mot Wigan fordi den internasjonale klareringen ikke var i orden etter overgangen fra FC Cadiz. 16-åringen imponerte stort for reservelaget under pre-season og spanjolen fikk også noen minutter på førstelaget mot Borussia Mönchengladbach.
- Suso har nå fått sin internasjonale klarering og skal spille, forteller reservelagsmanager John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Folk snakker allerede om ham fordi han gjorde det veldig bra under pre-season, men vi må huske at han er en ung gutt som fortsatt lærer spillet. Vi må ta av vekten bort fra hans skuldrer og bare la han spille.

- Han er bare 16 år. Vi ønsker bare å sende ham ut og la ham nyte det og lære om spillet i England. Han har naturlige evner. Vi trenger bare å oppdra ham som det kommer.

- Tom Ince vil også være i troppen. Han er tilbake fra skade. Forhåpentligvis kan han bidra til en god forestilling.

McMahon kommer til å ta med en tropp bestående av unge spillere til Northumberland FA County Ground, og han håper på en bedre kamp enn i det målløse oppgjøret mot Wigan i forrige uke.
- Vi var veldig dårlige mot Wigan etter vår standard. Jeg kommer ikke med unnskyldinger, mendet var en vanskelig ettermiddag ettersom det var en meget varm dag og noen av guttene var litt medtatte. Vi fikk ikke tempo eller kvalitet i spillet vårt.

- Vi ble liggende for dypt. Vi har analysert kampen og det er mange forbedringer å gjøre. Forhåpentligvis får vi se en sterkt forbedret forestilling både fra laget og spillerne mot Newcastle.

- Vi tar med oss et ungt lag, og det er bra for spillerne å få noe erfaring. Newcastle vil, som oss, forsøke å spille på den rette måten. Det bør bli en underholdende kamp.

McMahon forteller at Nikola Saric mister de neste to månedene av sesongen grunnet skaden han pådro seg mot Wigan.
- Dessverre har han fått diagnosen brukket ben i nedre ben, noe som vil holde ham ute de neste to månedene.

- Våre beste ønsker går til Nikola om en rask bedring, og han har god viljestyrke. Han har hatt en dårlig tid med skader, inkludert flere kneoperasjoner. Han har vært i bra form og så sterk ut under pre-season. Dette er bare uheldig for gutten.

Flere unggutter spilte på Anfield i Jamie Carraghers testimonial på lørdag.
- Det er det vi er ute etter. Det var fantastisk for noen av våre gutter å oppleve å spille på Anfield for første gang

- Du vil like å tro at guttene har fått en del erfaring av å dele garderobe med sånne som Jamie og Joe Cole. De har fått smaken av det nå, og det er opp til dem å kjempe på og få mer erfaring som dette.

- Bestandig når du er med førstelaget og støtteapparatet, må du imponere og vise hva du kan.

- Det var godt å se Nathan Eccleston score. Scoringen tok han bra. Han så skarpere og friskere ut. Det var hyggelig å se ham score foran The Kop.

Reservelagskampen mellom Liverpool og Newcastle har avspark klokken 20.00, og vises direkte på LFC TV Online.