Defour er et transfermål

Engelsk presse er enige om at Steven Defour og Christian Poulsen står på listen til Roy Hodgson av spillere som kan erstatte Javier Mascherano. Sistnevnte er ikke blitt med til Tyskland.

Seriøse aviser som Liverpool Echo og The Times slår fast at Liverpool hadde representanter på plass for å se Steven Defour spille for Standard Liege mot Zulte Waregem i går. I en kamp hvor Defour spilte 90 minutter og utlignet til 1-1 like før slutt.

Kapteinen på Standard Liege, som er kommet tilbake fra en langvarig skade, skal være tilgjengelig for om lag 12 millioner euro, eller £10M. Den energiske 22-åringen med 24 landskamper for Belgia, er en mer offensiv spilletype enn Mascherano.

Ifølge Liverpool Echo er man allerede godt i gang med å finne erstatteren til Javier Mascherano, og Defour skal være høyt på den listen. Juventus bekreftet i går at den danske veteranen Christian Poulsen er også en spiller som Liverpool har forhørt seg om.

Javier Mascherano er ikke med i Liverpools tropp som har reist til Tyskland for å spille mot Borussia Mönchengladbach i morgen. Innledende samtaler er gjort i forhold til et salg til Inter, og det er ventet at forhandlingene vil begynne med et bud på £20M fra italienerne.